Homecompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec cu toate zodiile

Compatibilitate Berbec cu toate zodiile

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Compatibilitate-Berbec.jpeg

Compatibilitate Berbec pentru dragoste, relatii si prietenie. Compatibilitate Berbec si fiecare zodie.

Berbecii sunt compatibili cu destul de puține zodii. Compatibilitatea se referă atât la relațiile de dragoste, cât și la cele de prietenie sau de colegialitate, căci nativii Berbec au tendința de a nu fi compatibili cu numite zodii pe mai multe planuri.

Compatibilitate Berbec – relațiile de iubire

Când vine vorba de relațiile de iubire, Berbecii sunt nativi foarte imprevizibili și pretențioși. Dacă ne gândim la compatibilitate Berbec, trebuie să se țină cont de spiritul aventuros al acestor nativi și de rapiditatea cu care aceștia se plictisesc. Iată cu cine sunt compatibili Berbecii:

 • Compatibilitate Berbec Gemeni – nativii din zodia Berbec sunt foarte compatibili cu cei din zodia Gemeni, tocmai pentru faptul că sunt firi total opuse. Gemenii sunt sensibili și oferă o iubire pură, necondiționată, pe când Berbecii iubesc pătimaș, intens. Nativii din cele două zodii se completează perfect unii pe alții, motiv pentru care nu pot apărea îndoieli cu privire la subiectul compatibilitate Berbec – Gemeni.
 • Compatibilitate Berbec Balanță – când vine vorba de compatibilitate Berbec – Balanță, lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Echilibrul nativilor Balanță vine în completarea spontaneității nativilor Berbec. Cu toate că se completează foarte bine, între nativii celor două zodii pot apărea nepotriviri de caracter din simplul fapt că Balanțele mizează pe stabilitate, iar Berbecii fug de aceasta. Chiar și așa, un cuplu Balanță – Berbec este cum nu se poate mai potrivit.
 • Compatibilitate Berbec Săgetător – deși s-ar putea crede că Berbecii și Săgetătorii nu se potrivesc deloc, nativii acestor zodii fiind destul de iresponsabili, aceștia pot forma cupluri foarte solide mulțumită optimismului și curajului. Atât nativii din zodia Berbec, cât și cei din zodia Săgetător preferă să experimenteze în cuplu, să încerce mereu lucruri noi și să pună accent pe distracție.
 • Compatibilitate Berbec Pești – cei născuți sub semnul Peștilor se implică foarte mult într-o relație și se dedică întru totul acesteia. Acesta este motivul principal pentru care Berbecii sunt compatibili cu Peștii, mai ales dacă între nativi se leagă o poveste de dragoste. Sensibilitatea caracteristică Peștilor poate diminua din înverșunarea Berbecilor, iar acest lucru nu poate semnifica altceva decât absoluta compatibilitate Berbec – Pești.

Compatibilitate Berbec – relațiile profesionale

Fiind foarte spontani și individualiști, Berbecii se integrează destul de greu într-un colectiv, acesta fiind motivul pentru care este dificil să ne dăm seama cu cine sunt compatibili din acest punct de vedere. Chiar și așa, există nativi din alte zodii cu care Berbecii stabilesc relații profesionale foarte fructuoase și de lungă durată. Iată cu cine sunt compatibili Berbecii în planul profesional:

 • Compatibilitate Berbec Taur – dacă în ceea ce privește relațiile de iubire, Berbecii și Taurii sunt ca două pietre tari și nu reușesc să ajungă la un consens, când vine vorba de o relație profesională, nativii din aceste zodii se înțeleg foarte bine. Atunci când lucrează pentru un scop comun, Berbecii și Taurii obțin rezultate foarte bune și chiar un profit semnificativ. Ba mai mult, în planul profesional, nativii Berbec și cei Taur au idealuri comune și perspective asemănătoare.
 • Compatibilitate Berbec Leu – fiind două personalități pragmatice, perseverente și puternice, Berbecii și Leii sunt partenerii perfecți în planul profesional. Acești nativi pot anticipa foarte bine mersul lucrurilor, motiv pentru care colaborează de minune. Compatibilitatea dintre aceste două zodii este absolută, mai ales când la mijloc stau interese profesionale similare.
 • Compatibilitate Berbec Fecioară – când vine vorba de compatibilitate Berbec – Fecioară, trebuie să știm că raționalitatea și ambiția sunt două elemente care merg perfect împreună în planul profesional. Fecioarele sunt perfecționiste, lucru care constituie motivația perfectă pentru nativii Berbec. Nu este exclus ca între acești nativi să apară conflicte sau discuții în contradictoriu, dar aceste episoade sunt trecătoare și chiar constructive.
 • Compatibilitate Berbec Capricorn – cei născuți sub semnul Capricornului sunt personalități diferite, în comparație cu nativii Berbec. Pe de o parte, Capricornii sunt foarte analitici și precauți, pe când Berbecii sunt aventuroși și adoră provocările. Chiar și așa, cele două zodii sunt foarte compatibile în planul relațiilor profesionale. Atât Capricornii, cât și Berbecii sunt foarte determinați și implicați atunci când vine vorba de obiectivele lor profesionale.

Compatibilitate Berbec – relații de prietenie

Compatibilitatea, dacă nu este atinsă în planul relațiilor de iubire sau al celor profesionale, poate fi atinsă în planul relațiilor de prietenie. Așa se face că nativii Berbec sunt compatibili cu nativi din mai multe zodii, reușind să stabilească cu aceștia relații strânse de prietenie, relații din care au, de regulă, multe de învățat:

 • Compatibilitate Berbec Rac – când vine vorba de compatibilitate Berbec – Rac este suficient să ne rezumăm la relațiile de prietenie, căci pe alte planuri, nativii din cele două zodii nu pot colabora. Astfel, cei născuți sub semnul Racului devin foarte buni prieteni cu cei din zodia Berbec, mai ales că așteptările lor de la o astfel de relație nu sunt foarte mari și nici foarte profunde. Atât Berbecii, cât și Racii se mulțumesc cu o relație de prietenie fără compromisuri sau chiar superficială.
 • Compatibilitate Berbec Scorpion – prietenia dintre un nativ Scorpion și unul Berbec este caracterizată de neprevăzut și spontaneitate din plin. Atât nativii Scorpion, cât și cei din zodia Berbec adoră să exploreze, să se aventureze și să descopere lucruri noi. Acesta este și fundamentul pe care se solidifică o astfel de prietenie. Nu puține sunt ocaziile în care prietenia dintre un Scorpion și un Berbec se înfiripă în contexte surprinzătoare.
 • Compatibilitate Berbec Vărsător – dacă ne gândim la o posibilă compatibilitate Berbec – Vărsător, trebuie să știm că între acești nativi nu poate fi vorba decât despre prietenie. Atât Vărsătorilor, cât și Berbecilor le place să fie în centrul atenției și să le fie recunoscute meritele, fapt ce declanșează o lungă serie de lucruri pe care cele două zodii le au în comun…
 • Compatibilitate Berbec Pești – când ne raportăm la compatibilitate Berbec – Pești, este ideal să luăm în calcul o oarecare relație de subordonare, căci Berbecii sunt foarte dominatori, iar Peștii sunt destul de supuși. Aceste lucruri nu dăunează însă unei relații de prietenie, ci, dimpotrivă, o solidifică, făcând ca aceasta să dureze cât mai mult în timp.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed