Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Pesti

Compatibilitate Berbec-Pesti

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views

Pe plan sentimental, nativii din zodia Berbec vor descoperi ca au dificultati in a se intelege cu nativii din zodia Pesti. Semn de Foc, Berbecul va fi intotdeauna in priza daca are o relatie cu un semn de Apa, simtitndu-se in permanenta obosit, dorind sa-i satisfaca nativului din Pesti toate nevoile.

Compatibilitate Berbec-Pesti

Pestilor le place ca cel cu care isi impart viata sa fie ferm pe pozitie, sa aiba o putere deosebita si sa exprime siguranta. Pe de alta parte, Pestii nu doresc sub nicio forma sa aiba control absolut intr-o relatie, iar acest lucru este un plus pentru Berbec, care va urmari intotdeauna acest statut.

La prima vedere, cei doi vor considera ca sunt facuti unul pentru altul si ca relatia lor va fi una foarte lunga si presarata cu fericire. Cu toate acestea, Pestii isi vor manifesta cat de curand dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, implicandu-se uneori mai mult in actiuni de caritate decat in propria relatie.

Faptul ca Pestii vor fi intotdeauna aproape detasati de aceasta lume ii va deranja pe Berbeci, facandu-le imposibila trairea vietii cu libertatea de care acestia au nevoie. In plus, pe Berbec il va deranja foarte mult atitudinea partenerului sau cand acesta, incercand sa faca bine celorlalti, isi va pierde orgoliul si va deveni un fel de sluga pentru altii. La confruntarea nativului din Pesti cu o astfel de problema, el va considera ca nu este problema Berbecului, iar daca toate acestea sunt necesare pentru a ajuta pe cineva, inseamna ca asta trebuie facut…

Discutiile dintre nativii din Pesti si cei din Berbec pe seama egoismului ar putea pune capat unei astfel de relatii. Sinele reprezinta cel mai important lucru pentru Berbec, indiferent de dragostea pe care i-o poarta partenerului sau de viata. Acesta nu va concepe niciodata sacrificiul realizat de catre Pesti, in dorinta de a ajuta omenirea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed