Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Sagatator

Compatibilitate Berbec-Sagatator

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views

Nativii din zodia Berbec si cei din zodia Sagetator reprezinta semne de Foc. Focul acesta va fi intotdeauna aprins intr-o relatie Berbec-Sagetator. Ambii parteneri vor simti o pasiune mistuitoare, iar acest lucru va acapara problemele cotidiene.

Compatibilitate Berbec-Sagatator

Sagetatorul reprezinta o sursa de maxima energie pentru Berbec, acesta fiind mereu dornic de actiune si dinamism. Berbecii vor fi fascinati de Sagetatori si ii vor privi ca pe cealalta jumatate. Indiferent de lucrurile pe care le vor realiza impreuna, ambii parteneri vor fi implicati la maximum, iar astfel vor obtine lucruri minunante.

Berbecii si Sagetatorii sunt zodii care au foarte multe idei legate de viata personala, dar si profesionala. Compatibilitatea dintre Berbec si Sagetator va fi minunata si la locul de munca, ambii nativi avand atat de multe idei de impartasit!

Relatia dintre un nativ din zodia Berbec si unul din zodia Sagetator nu va fi niciodata plictisitoare. Ambii au o curiozitate greu de hranit, dar incearca sa si-o satisfaca zilnic. Un astfel de cuplu va fi intotdeauna in miscare, incercand sa descopere lucruri noi si sa viziteze locuri noi. Exista mult potential in mentinerea unei astfel de relatii, iar ambii parteneri sunt dispusi sa reia totul de la zero sau chiar sa reconstruiasca lumea in intregime alaturi de partenerul lor de viata.

Desi la inceput vor parea mereu in competitie, Sagetatorul este dispus sa ii cedeze locul Berbecului pentru asigurarea unui conducator in relatie si, cu toate ca uneori va interveni subtil, il la lasa pe Berbec sa creada ca ii asculta toate indrumarile…

Faptul ca ati reusit sa va intalniti reprezinta mana destinului, iar acest lucru nu trebuie ignorat. Desi exista unele divergente si unele lupte pentru suprematie, este bine sa le ignorati si sa cedati fiecare, pentru mentinerea unei astfel de relatii. Nativii zodiilor de Foc pot lega prietenii frumoase, extrem de lungi si pot duce la pasiuni extraordinare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed