Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Scorpion

Compatibilitate Berbec-Scorpion

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views

Doi razboinici precum Berbecul si Scorpionul ar putea fi considerati asemanatori, dar gandirile lor sunt total diferite. Guvernati de aceeasi planeta, Marte, atat Berbecul, cat si Scorpionul pot avea caracteristici comune, dar traiul fiecaruia si modul de a gandi vor fi intotdeauna diferite.

Compatibilitate Berbec-Scorpion

Printre calitatile comune ale celor doua zodii putem enumera dimanismul, ageritatea si turbulenta. Toate acestea ne vor duce cu gandul la o relatie extrem de pasionala si dinamica. Este adevarat, intre un Berbec si un Scorpion va exista intotdeauna pasiune, iar relatia lor va fi una dinamica in permanenta.

Revenind la contradictiile dintre cei doi, trebuie amintit faptul ca atat nativii din Berbec, cat si cei din Scorpion au permanenta dorinta de a avea suprematia unei relatii. La fel ca intr-o relatie Berbec-Berbec, partenerii vor fi intotdeauna intr-o continua competitie. O astfel de relatie poate fi intretinuta un timp indelungat doar daca ambii parteneri vor fi dispusi sa lase de la sine.

Berbecul, semn de Foc, iar Scorpionul, semn de Apa, vor fi intotdeauna in contradictie, indiferent ca este vorba despre o relatie sau nu. Cu toate acestea, daca fiecare partener este dispus sa faca eforturi suplimentare si sa cedeze cate putin, o relatie intre aceste doua zodii este posibila.

Berbecii si Scorpionii vor avea o relatie sexuala extrem de pasionala. Ambii parteneri au o dorinta ascunsa si sunt foarte greu de satisfacut. Fie ca este vorba despre sentimente foarte puternice, in cazul Scorpionului, fie ca este vorba despre atractie si placere, dupa cum va simti Berbecul, cei doi vor fi implicati la maximum in aceasta problema…

Tocmai pasiunea aceasta extrema ar putea aduce unele probleme in cuplurile Berbec-Scorpion, deoarece este posibil ca nativul din zodia Scorpionului sa se simta folosit. Este posibil ca acesta sa simta ca nativul din zodia Berbec se foloseste de sentimentele sale profunde pentru a avea o viata amoroasa cat mai buna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed