HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Taur

Compatibilitate Berbec-Taur

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Compatibilitate-Berbec-Taur in compatibilitate zodii

Doua zodii atat de diferite, din semne diferite, vor avea mari dificultati in mentinerea unei relatii. Nativii din zodia Berbec sunt semn de foc, caracterizati prin impulsivitate, iar Taurii sunt semn de Pamant, ceea ce inseamna ca se tem foarte tare de schimbare si au nevoie de stabilitate.

Compatibilitate Berbec-Taur

Este bine ca aceste doua zodii sa evite sa se indragosteasca inca de la inceput, dar daca acest lucru se intampla totusi, trebuie sa se tina cont de anumite reguli. In primul rand, Berbecii trebuie sa-si struneasca ageritatea si agresivitatea din gesturi si gandire, pentru a le oferi si taurilor posibilitatea de a se manifesta.

Taurii au o fire mult mai lenta, ceea ce ar putea crea dispute inca de la inceput; sunt caracterizati prin senzualitate si tandrete, dar acestea pot fi descoperite doar cu rabdare si seriozitate. Berbecii trebuie sa invete lucruri despre partenerii lor Tauri, sa le descopere placerile si sa fie atenti sa nu ii grabeasca prea mult, indiferent de situatie.

Taurii sunt inceti in tot ceea ce fac, de la amor pana la simplul act de a manca. Trebuie ca Berbecii sa invete sa accepte acest lucru si sa incerce sa actioneze si ei in ritmul Taurilor. De aceea, este foarte greu pentru a mentine o astfel de relatie, tocmai din cauza faptului ca sunt firi total diferite, care se pot ciocni adesea.

Un alt lucru important care trebuie retinut de catre Berbeci este pasiunea Taurilor pentru mancare. Da, pasiune este termenul corect, deoarece Taurii traiesc pentru a manca, nu mananca pentru a trai. Acesta ar putea fi un pont pentru nativii din zodia Barbec, intrucat mancarea poate fi folosita pentru apropiere intre cele doua zodii.

Cel mai indicat pentru a mentine o relatie intre un Taur si un Berbec, este ca fiecare sa lase putin de la el. Este recomandat ca Taurii sa incerce sa fie putin mai rapizi in tot ceea ce fac, iar Berbecii sa renunte putin la rapiditatea cu care se misca si gandesc.

Cu toate acestea, nativii din zodia Taurului si cei din zodia Berbecului pot avea o relatie perfecta, demna de invidia celor din jur. Taurii reusesc in timp sa puna punct tendintelor berbecilor de la fi competitivi si de a avea suprematia relatiei. Diplomatia Taurilor poate duce la atingerea unui echilibru in relatie.

Taurii sunt caracterizati prin tandrete si senzualitate, iar Berbecii prin erotism debordant. Aceste lucruri, imbinate cu diplomatie si respect reciproc, pot duce la o relatie perfecta.

Senzualitatea deborda de ambele parti, iar compatibilitatea sexuala este garantata intre cele doua zodii. Important este sa se retina faptul ca ambele zodii sunt puternice si au valori greu de ignorat, dar acest lucru poate aparea intre orice parteneri, indiferent de zodii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed