HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Balanta

Compatibilitate Rac – Balanta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Cancer-Compatibility.jpg

Toata lumea cauta partenerul perfect, toti vor sa gaseasca acea persoana langa care isi pot petrece restul vietii. Ei bine, o combinatie intre un Rac si o Balanta este o astfel de relatie. Racul si Balanta au o compatibilitate foarte buna, fiecare aduce in relatie cate ceva ce ii lipseste celuilalt. O relatie intre cei doi este mai mereu una trainica si foarte fericita.

Compatibilitatea intre zodiile Rac si Balanta

Au incredere unul in celalalt, au interese comune si isi stabilesc numai teluri pe care le pot indeplini. Cand obtin confortul pe care si-l doresc, se bucura impreuna de el si sunt fericiti. Compatibilitatea dintre Rac si Balanta este una sigura, fara prea multe conflicte.

Atat Racul, cat si Balanta sunt in cautare de protectie si de siguranta. Vor sa scape de lumea exterioara in spatiul lor intim. Impreuna pot obtine intimitatea si linistea dorita. Balantele sunt persoane foarte practice in timp ce Racii sunt foarte intuitivi si de aceea cei doi fac o echipa minunata. Lupta cu indarjire pentru a obtine aprecierea pe plan profesional.

Racul poate fi uneori foarte morocanos, deprimat si singura persoana care o poate contagia cu optimism si bucurie este o Balanta. In viata lor amoroasa vor incerca sa aduca mereu ceva nou, se vor darui cu intensitate si vor iubi cu toata pasiunea.

Balanta este guvernata de planeta Venus, iar Racul, cum bine stim, este condus de Luna. Din cauza influentelor lui Venus, Balantele sunt uneori superficiale si nu pot lua cu usurinta anumite decizii. De aceea au nevoie de un Rac pentru ca acesta este inteligent si capabil sa ia cele mai bune decizii.

Compatibilitate in dragoste Rac – Balanta

Ambilor le place sa calatoreasca, iubesc frumosul si isi idealizeaza partenerul. Racii sunt maternitatea intruchipata, familia fiind cea mai importanta pentru ei. Balantele isi iubesc nebuneste partenerii si le vor oferi ce isi doresc. Balanta iubeste bunul-gust si frumosul, iar un Rac le poate oferi asta. Ambii isi doresc sa actioneze corect, sa nu nedreptateasca pe cineva.

Racii sunt rabdatori, dar cand sunt extrem de enervati si contrazisi explodeaza si incep sa faca reprosuri. In aceste momente, Balantele trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si sa isi lase partenerul sa se calmeze. Pe de alta parte, Balanta are de invatat de la Rac si in acest sens. Balanta nu spune mereu cand o deranjeaza ceva si incearca sa nu intre in polemici.

Ambele zodii sunt semne cardinale, ceea ce inseamna ca sunt dispusi sa comunice, sa socializeze si sa experimenteze. Balanta este semn de Aer, iar Racul este semn de Apa. Asta inseamna ca cele doua zodii vor aduce in relatie perspective diferite ale acelorasi situatii, aspect benefic pentru o relatie de durata…

Daca Racul invata sa faca compromisuri si accepta ca fiecare om este diferit, iar Balanta invata sa accepte toanele partenerului si nu mai incearca sa manipuleze lucrurile, compatibilitatea intre Rac si Balanta poate fi una superba, plina de bucurii si fericire!

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed