HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Berbec

Compatibilitate Rac – Berbec

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/06/Compatibilitate-Rac-Berbec.jpg

Stiti expresia „opusele se atrag”? Ei bine, astfel se poate caracteriza o relatie intre Rac si Berbec. Berbecul este o fiinta dinamica, ce poate reprezenta o provocare pentru un Rac.

Berbecul este lipsit de tact si delicatete, iar uneori poate fi chiar foarte obraznic, in timp ce Racul este sensibilul absolut. Berbecul este foarte senzual, incitant si poate gasi atragatoare sensibilitatea usor excesiva a Racului. O relatie de dragoste intre aceste doua zodii este pasionala, incitanta, excitanta, ca doar sunt Foc si Apa.

Ambii trebuie sa invete sa comunice unul cu celalalt si sa accepte diferentele dintre ei. Daca isi stabilesc obiective comune, vor lupta pentru a le indeplini.

Racul este simbolul maternitatii, al iubirii, in timp ce Berbecul este mai dur si cauta in permanenta provocari. Asadar, o astfel de relatie va functiona daca Berbecul este mereu incitat si nu este contrazis. Racul ii ofera Berbecului siguranta, dar si caminul pe care si-l doreste, iar Berbecul ajuta Racul sa devina mai increzator in fortele proprii. Racul este foarte intuitiv si poate ajuta Berbecul sa ia deciziile potrivite.

Racul este guvernat de Luna, iar Berbecul, de planeta Marte. Astfel, Berbecul este grijuliu si deschis cu Racul, in timp ce energia Racului ii este de mare folos Berbecului.

Cele doua elemente pot face o combinatie foarte frumoasa, se pot ajuta unul pe celalalt. Ambii au initiativa, dar trebuie sa isi stapaneasca emotiile si sa invete sa comunice daca vor ceva de durata. Cea mai buna parte a acestei relatii este ca, odata ca invata sa stapaneasca aceste aspecte, vor putea face o echipa foarte buna.

Ambele zodii sunt semne cardinale, ceea ce inseamna ca fiecare are propriile opinii pe care va incerca sa si le impuna. De aici se pot isca probleme in relatie, mai ales ca Berbecul este obisnuit sa actioneze fara sa tina cont de cei din jur, ceea ce il poate deranja pe Rac.

In pat, Berbecul este foarte pasional si adora sa experimenteze. De fiecare data va incerca ceva nou, iar Racul se va simti uneori intimidat. Racul trebuie sa incerce sa lase deoparte inhibitiile si sa se lase dus de val, pentru ca nu va regreta.

Racul este foarte conservator, politicos si uraste sa fie respins. Ii place sa gandeasca bine totul inainte de a actiona sau de a se implica intr-o relatie. Pe de alta parte, Berbecul este exact opusul: ii place independenta si actioneaza impulsiv de cele mai multe ori.

Ambele semne zodiacale sunt foarte geloase si posesive, iar Berbecul poate aduce la exasperare un Rac si il poate face sa explodeze daca se simte abandonat.

Si Racul si Berbecul adora copiii si institutia familiei, asa ca macar din acest punct de vedere sunteti total compatibili. Dar pentru un Berbec nimic nu dureaza o vesnicie, asa ca Racul va avea foarte mult de furca pentru a-l tine aproape…

Daca nativii din aceste doua zodii pot trece peste diferentele dintre ei, pot avea o relatie chiar frumoasa. Compatibilitatea Rac – Berbec nu este deloc usoara, de multe ori este destinata esecului, dar cu putina munca si rabdare poate fi chiar una de succes!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed