Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Capricorn

Compatibilitate Rac – Capricorn

autor Elena Yvette
2503 vizualizari

O compatibilitate intre Rac si Capricorn este posibila. O relatie intre un Rac si un Capricorn poate fi de durata si fericita. Cei doi nu pot trai unul fara altul. Cand se implica serios intr-o relatie, lupta cu toata hotararea pentru a-si mentine fericirea.

Compatibilitate Rac - Capricorn

Capricornul este o fiinta calculata, rece si cu un simt practic fantastic. Ii place sa munceasca si sa obtina un confort financiar inainte de a se gandi la partea sentimentala. Pe de alta parte, si Racului ii place confortul si se bucura cand partenerul sau munceste pentru a-l obtine.

Compatibilitatea intre zodiile Rac si Capricorn

Racul este foarte protector si sensibil, si reprezinta maternitatea intruchipata. Capricorul va invata de la acesta ce inseamna rasfatul si linistea. Capricornul va munci toata ziua si Racul il va mangaia seara.

Capricornul este guvernat de planeta Saturn, ceea ce inseamna ca nu ii plac decat lucrurile reale, concrete. Nu ii sta in fire sa viseze si sa-si faca planuri pe care nu le poate duce la indeplinire. Racul, pe de alta parte, este visator si mereu cu capul in nori. Este un romantic incurabil si un sentimental absolut. Asta poate fi o problema intr-o relatie intre un Rac si un Capricorn, dar poate fi si un avantaj. Racul il poate scoate pe partenerul sau Capricorn din monotonia cotidiana cu care este atat de obisnuit.

Racul este guvernat de Luna si de aici toata sensibilitatea si emotivitatea lui. Iubeste cu intensitate si cu daruire maxima. Cand un Rac iubeste o persoana, o idealizeaza uneori peste masura. Capricornului ii place sa fie iubit, dar uraste sa fie agasat. Uneori Racii devin prea critici si prea insistenti, iar asta poate constitui o problema intr-o relatie cu un Capricorn.

Compatibilitate in dragoste intre Rac si Capricorn

Capricornul este o fiinta fidela, care nu va trece de la o relatie la alta si care se va axa pe indeplinirea obiectivelor. Racul are si el capacitatea de a munci in mod cinstit pana la epuizare si de a lupta pentru a-si transforma visele in realitate. Impreuna, Racul si Capricornul au o compatibilitate buna.

Capricornul este semn de pamant, in timp de Racul este semn de apa. Ambii au un orgoliu foarte mare si nu sunt dispusi sa renunte la conceptiile lor. Cele doua semne se potrivesc, pentru ca Racul are o intuitie iesita din comun si poate anticipa anumite probleme, in timp de Capricornul va putea duce la bun sfarsit planurile pe care si le propune…

Capricornul este tacut si cauta pe cineva care il poate sfatui. Persoana potrivita este un Rac, pentru ca intelepciunea lui nu este de lepadat. Vor putea forma o familie frumoasa si pot avea copii pe care ii vor creste cu tot confortul. Racul il poate face pe Capricorn sa viseze, iar Capricornul va lupta pentru indeplinirea acestor fantezii.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies