Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Fecioara

Compatibilitate Rac – Fecioara

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3k views 3 minute timp de citit

O compatibilitate intre Rac si Fecioara este posibila si de multe ori este una de succes. O poveste de dragoste intre cei doi poate debuta mai greu, dar odata ce sunt depasite anumite obstacole, relatia poate fi pentru totdeauna. Nativii din Rac si Fecioara sunt sinceri, isi urmaresc scopurile cu incapatanare si fac orice sacrificii pentru cel de langa ei.Compatibilitate Rac - Fecioara

Compatibilitatea intre zodiile Rac si Fecioara

Racii sunt dedicati si isi admira partenerii, iar Fecioara adora sa fie admirata. Fecioara admira forta Racului si, in schimb, acesta apreciaza la o Fecioara capacitatea de a se adapta oricarei situatii, indiferent cat de grea este.

Ambii nativi iubesc comoditatea si confortul financiar, astfel ca vor lupta cinstit si din rasputeri pentru a-l obtine. Sunt persoane responsabile si muncitoare, au un simt al onoarei dus uneori la extrem.

Fecioarele sunt persoane practice si, de multe ori, critice. Pentru acesti nativi, o relatie poate functiona doar daca fiecare isi indeplineste cu strictete obligatiile. Fiecare are scopul lui si nimeni nu se poate abate de la realizarea lui. Racul, fiind foarte sensibil, se poate simti stanjenit de astfel de situatii si se poate inchide in carapacea lui pentru a scapa de critici.

Compatibilitate in dragoste intre Rac si Fecioara

Racul trebuie sa invete sa-si accepte partenerul asa cum este daca vrea ca relatia sa mearga pe un fagas normal. Pe de alta parte, Fecioara este cavalerul in armura pentru Rac, protectia pe care o ofera acestuia fiindu-i de ajuns. Fecioara are nevoie de libertate pentru a-si indeplini obligatiile, iar Racul trebuie sa invete sa i-o acorde.

Racul este influentat de Luna, iar Fecioara, de Mercur. Luna inseamna dragoste, simt matern, in timp ce Mercur este androgin si inseamna comunicare. Asta inseamna ca Fecioara se va baza pe diplomatie si pe vorbe alese pentru a depasi obstacolele. Aceasta este o calitate pe care Racul o va aprecia.

Fecioara este influentata de Pamant, iar Racul, de Apa. Asta inseamna ca relatia intre cele doua zodii este una frumoasa si prospera. Pot forma o pereche practica, de durata, care rareori va intampina dificultati.

Racul este semn cardinal, pe cand Fecioara este semn mutabil. Racului ii plac ideile noi si vrea sa le impuna partenerului, in timp ce Fecioara trece de la un proiect la altul bazandu-se pe instinct…

Cei doi au interese comune si vor sacrifica orice pentru a le indeplini. De aceea, o relatie intre zodii este una de durata, ei putand forma o familie foarte frumoasa si trainica.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies