HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Leu

Compatibilitate Rac – Leu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Compatibilitate-Rac-Leu.jpg

O relatie intre Rac si Leu este posibila si poate fi o combinatie reusita. Ambele semne sunt in cautarea dragostei perfecte si vor face orice pentru a indeplini dorintele partenerului. Racul este foarte sensibil si isi idealizeaza si admira partenerul, in timp ce Leului ii place sa fie admirat si complimentat.

Sunt persoane loiale care sacrifica orice pentru bunastarea relatiei, dar uneori devin prea posesive. Leului ii place sa atraga atentia, in timp ce Racul este mai retras si nu isi doreste sa fie agasat. Pot avea o familie frumoasa, pentru ca ambii vor lupta pentru a obtine confortul si stabilitatea care le plac.

Pot exista si probleme mai serioase in relatie, deoarece ambii sunt foarte hotarati si tin cu dintii de ideile si de conceptiile lor. Daca nu sunt dispusi sa comunice si sa accepte si sfaturile partenerului, o relatie intre cele doua semne zodicale nu are sanse de izbanda.

Racul este influentat de Luna, in timp ce Leul este guvernat de Soare. Astfel, Leul este plin de energie si radiaza de speranta. Racul este o fiinta foarte sensibila si plina de emotie. De aceea, cei doi se pot adora si pot forma un cuplu foarte romantic. Daca tin cont de necesitatile partenerului, pot forma o familie foarte frumoasa.

Ambilor le place sa fie dominanti, dar Racul ar trebui sa invete sa il lase pe celalat sa conduca, macar in ceea ce priveste aspectul financiar. Viata lor sociala este una destul de activa, pentru ca Leul va convinge Racul sa mai iasa din izolarea lui.

Racul este semn de Apa, in timp ce Leul este semn de Foc. Asta inseamna ca Leul este in cautarea faimei, in timp ce Racul cauta mai mult stabilitatea si nu-si doreste decat sa fie protejat.

Leul este semn fix, iar Racul este semn Cardinal. Leul are asadar, idei si principii fixe, foarte greu de schimbat. Racul, pe de alta parte, este expert in manipulare si va insista pana cand il va face pe cel de langa el sa isi schimbe parerile…

Daca relatia dintre nativii acestor doua zodii devine serioasa si cuplul trece peste obstacolele ce pot aparea, pot forma o familie trainica. Pot avea si copii pe care ii vor creste cu toata dragostea si mult devotament. Daca formeaza o echipa cu adevarat si comunica, dragostea lor poate fi vesnica.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed