Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Rac

Compatibilitate Rac – Rac

autor Elena Yvette
581 vizualizari

O relatie intre Raci este posibila, iar compatibilitatea poate fi foarte buna. Ambii parteneri isi doresc o familie, copii, un camin linistit si calduros. Sunt mereu de acord in ceea ce priveste dorintele sexuale, dragostea, devotamentul.

Compatibilitate Rac - Rac

Partenerii isi inteleg perfect necesitatile si isi ofera unul altuia stabilitate si incredere. Cei doi se completeaza, pentru ca emotiile lor sunt asemanatoare. Fac o echipa buna, comunica si lupta prin orice mijloace pentru a-si duce la bun sfarsit telurile comune. O femeie Rac gaseste in partenerul ei Rac iubirea de care are nevoie, tandretea si romantismul dupa care tanjeste.

Racii sunt oameni responsabili, carora le place sa traiasca destul de comfortabil. Vor incerca, asadar, sa-si asigure un trai decent si sunt pregatiti sa faca si unele sacrificii in acest sens. Se inteleg din priviri si asta este foarte benefic pentru relatia lor.

Daca unul este ingrijorat, celalalt va face orice pentru a-i ridica moralul si a-i reda zambetul pe buze.

Pentru ca o relatie intre Raci sa dureze mai mult, ambii ar trebui sa lucreze in acelasi domeniu, sa aiba interese comnune si sa fie capabili sa comunice. Au nevoie in anumite momente de mai multa rabdare si intelegere, iar in altele trebuie sa dea dovada de diplomatie.

Pot aparea si probleme intr-un astfel de cuplu, pentru ca de multe ori asteapta prea mult de la o relatie. Cand vad ca cel de langa ele nu le mai acorda atentia dorita, femeile Rac incep sa se inchida in cochilia lor. In astfel de momente, barbatii Rac incep sa devina mai retrasi, iar de aici apar problemele.

Racii nu suporta sa fie inselati. Daca se simt tradati, se pot inversuna si uneori chiar se razbuna pe persoana de langa ei. Daca apar abateri de la drumul pe care l-au ales, se vor isca divergente, iar acest lucru poate duce la o rupere a relatiei…

Racii au tendinta sa dramatizeze lucrurile, sa le exagereze uneori si sa aiba asteptari prea mari. In orice relatie exista momente mai bune si altele mai putin fericite. Daca Racii vor intelege aceste aspecte si daca nu vor mai incerca sa idealizeze orice in jurul lor, combinatia poate fi una de succes!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies