HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Scorpion

Compatibilitate Rac – Scorpion

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
compatibilitate-rac-scorpion

O compatibilitate intre Rac si Scorpion este posibila, poate fi una de durata si foarte fericita. Cand se intalnesc doi astfel de nativi, ies scantei datorita intensitatii, pasiunii cu care iubesc.

Compatibilitate Rac - Scorpion

Cei doi se completeaza perfect, se echilibreaza unul pe celalalt si de aceea formeaza un cuplu cu adevarat frumos.

Compatibilitatea intre zodiile Rac si Scorpion

Ambii sunt extrem de sensibili, intelepti si cantaresc foarte bine actiunile inainte de a le face. Sunt foarte intuitivi si anticipeaza cu succes anumite probleme pe care le pot evita astfel.

Si Racul si Scorpionul ii pot convinge pe cei din jur sa faca ce vor ei, isi impun cu tarie opiniile si manevreaza anumite situatii dupa bunul plac. Celor doua zodii le place confortul material, stabilitatea si vor face orice sacrificii pentru a le obtine. Lupta corect, muncesc mult pentru ca familia sa nu aiba carente de vreun fel. Sunt persoane singuratice, retrase, care prefera intimitatea caminului si nu tumultul social. Le e frica sa nu fie raniti de cei din jur. Sunt comunicativi si isi fac cu usurinta prieteni, dar nu petrec prea mult timp cu acestia.

Amandoi gandesc la fel, au multe secrete pe care nu doresc sa le impartaseasca celor dragi si se dedica numai familiei, punand orice altceva pe planul secund.

Si Racul si Scorpionul adora frumosul, bunul gust si mancarea buna. Cum Racul este intruchiparea maternitatii, ii va pregati partenerului Scorpion tot ce este bun si il va rasfata peste masura.

Compatibilitate in dragoste Rac si Scorpion

Racii si Scorpionii sunt semne de Apa, de aceea tin foarte mult la viata lor intima. Nu suporta sa le invadeze cineva spatiul personal, nu le plac vizitele si nici sa mearga in oras.

Racii se implica afectiv foarte mult, sar in ajutorul oricui are nevoie, dar pot ajunge sa fie obsedati de ideea de a fi utili. Pot incepe sa exagereze cu grija pe care o poarta celorlalti, si astfel pot deranja si deveni enervanti. Scorpionul este o fiinta ambitioasa si uneori egoista si nu prea accepta criticile. Cum Racii critica mai mereu, pot aparea probleme in relatie.

Pe de alta parte, Scorpionul este foarte curios, vrea mereu sa stie tot ce se petrece in jurul lui. Isi va supune partenerul la adevarate interogatorii. Daca acest partener este un Rac, asta nu va fi o problema. Racul va simti ca partenerul il interogheaza pentru ca il iubeste si va fi fericit sa raspunda oricarei intrebari…

Cand un Rac si un Scorpion se iubesc, se inteleg si se accepta, relatia dintre ei va dura.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed