Home Horoscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Rac – Taur

Compatibilitate Rac – Taur

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views

De cele mai multe ori, compatibilitatea dintre Rac si Taur este una buna. Ambele zodii sunt pasionale, intense si au nevoie de sprijin pentru a merge inainte. Si Racul si Taurul au nevoie de siguranta si de certitudini, si poate impreuna le pot gasi si pot trece cu o mai mare usurinta peste probleme. Intre cele doua zodii exista buna intelegere si comunicare, au multe scopuri comune.

Compatibilitate Rac - Taur

Racul este o fiinta emotiva si foarte sensibila, in timp ce Taurul este mai pragmatic si cauta confort material. De aceea, pot forma cu usurinta o familie. Ambii sunt afectuosi, intelegatori si pot comunica usor.

Uneori, Taurul incearca sa isi impuna punctul de vedere cu prea multa fervoare, iar Racul nu suporta asta. De aici pot aparea probleme in cuplu. In rest, convietuiesc destul de bine.

Taurul este pasional si intens, iar Racul este mereu gata sa ii intre in gratii. Taurului ii place mancarea buna, iar Racul este un bucatar exceptional. Cand sunt impreuna, nu isi pot rezista unul celuilalt.

Racul este guvernat de Luna, iar Taurul, de planeta Venus. Ambele planete dau energii feminine, ceea ce este inca un semn al compatibilitatii bune dintre cele doua semne. Taurul este o persoana onesta, sincera si de aceea Racul se poate indragosti cu usurinta de el. Racul, la randul lui, il poate ajuta pe Taur sa ia deciziile potrivite si sa nu se abata de la drumul corect.

Problema este ca, la un moment dat, Taurul se plictiseste si cauta ceva nou si palpitant. Racul nu ii poate oferi chiar tot ce vrea si, cand constata asta, se poate inchide in carapacea lui. Daca nu exista comunicare intre cei doi, relatia nu poate fi una de succes.  Ambele semne indica persoane calde, care prefera compania persoanei iubite si devin sentimentale in preajma acesteia.

Racul este semn de Apa, in timp ce Taurul este semn de Pamant. Taurul il poate ajuta pe Rac sa isi mai tempereze sentimentele care uneori il domina prea mult, in timp ce Racul ii poate fi de mare ajutor Taurului.

Pe de alta parte, Taurul este semn fix, iar Racul este semn cardinal. Asta inseamna ca Taurul are obiceiurile lui si respecta cu strictete regulile pe care le stabileste si nu este niciodata dispus sa renunte la ele. Racului ii place sa aduca in discutie planuri noi, propriile idei, ceea ce ar putea cauza probleme. Dar, pe de alta parte, exista si posibilitatea ca Taurul sa accepte aceste noutati ale partenerului si chiar sa il ajute sa le duca la bun sfarsit…

Dragostea intre aceste doua zodii este una impartasita si stabila. Pot face o familie foarte frumoasa, un camin sigur pentru copii. Daca exista comunicare si reusesc sa ajunga la nivelul de confort pe care si-l doresc, lucrurile vor merge „ca unse” intre cei doi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed