Homecompatibilitate zodii Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 690 views
Compatibilitate sau singuratate? Despre viata sentimentala a zodiilor
  • Află care sunt predicțiile astrologice, în materie de dragoste, pentru fiecare zodie
  • Predicții astrologice în dragoste

Ce să fie mai important decât dragostea? Nici banii, nici avansarea în carieră, nu îți pot aduce aceleași trăiri precum iubirea. Din acest punct de vedere, Racii nu știu exact ce vor, Vărsătorii nu au succes, iar Peștii, sunt mai nesiguri ca niciodată.

Berbec
Ți se recomandă să îți revizuiești puțin interesele și așteptările. Meriți să fii fericit, iar acest lucru nu este posibil, dacă vei continua să sapi după defecte, în partener. Ai propriile complexe și trebuie să înveți să îi accepți pe cei din jur, dacă nu vrei să rămâi singur, din nou. În cazul în care ești deja singur, este necesar să jonglezi mai mult cu stările tale.

Taur
Sfaturile astrologilor, în ceea ce te privește, fac referire la atenția pe care i-o acorzi partenerului. Ar trebui să alternezi timpul pe care îl petreci cu acesta, cu cel pe care îl petreci în propria companie. Nu ezita să te simți liber în preajma lui și comunică dacă ceva nu ți se pare a fi în regulă. Pentru nativii singuri, dragostea bate la ușă, ai grijă la numărul 7.

Gemeni
Cauți în stânga și în dreapta sfaturi în dragoste. Lucrurile nu merg, pentru că ceva din ce faci, îndepărtează persoana cu care formezi un cuplu. Pare greu de crezut că nativii gemeni pot fi vinovați de ceva, la capitolul dragoste, mai ales că ei, duc iubirea la un alt nivel, însă uneori și aceștia gafează. Ascultă-ți instinctele și fă ce trebuia de mult să faci. Nativii gemeni, care încă nu și-au găsit perechea, nu disperați, va veni ea… într-o bună zi.

Rac
Întrebările pe care ți le pui, nu au un răspuns, ezitările și neliniștile sunt total inutile. Tot ce acestea reușesc să facă, este se creeze tensiune între voi. Ar trebui să fii mai deschis și mai încrezător în propriile sentimente. Pierzi momente frumoase, din cauza suspiciunilor tale nefondate. Pentru nativii rac, care sunt singuri, aflați că o să apară mai repede decât ați visat, acea persoană potrivită pentru voi.

Leu
Ar fi o idee bună să încerci să îți ții emoțiile sub control. E de înțeles, că pot apărea probleme la locul de muncă sau viața, poate fi puțin complicată, uneori, dar nu certurile sunt rezolvarea, mai ales cele în cuplu. Dragostea, este un subiect sensibil, nu este un refugiu la care apelezi doar când ți se pare că lucrurile nu merg cum vrei tu. Nativii singuri, fiți pe fază, săptămâna următoare va apărea el sau ea. Voi sunteți însărcinați să faceți prima mișcare.

Fecioară
Te simți ușor secat de puteri și de energie. Te agiți, crezând că nu oferi destulă dragoste persoanei iubite, dar te asigurăm că toate acestea sunt probleme create doar în mintea ta. Ești una dintre cele mai echilibrate zodii, care este capabilă să aibă grijă de toate persoanele din viața sa, mai puțin de ea însăși. Așa încât, nu iubirea ar trebui să fie cea care să îți dea astfel de stări. Fecioarele care nu au găsit persoana potrivită, este recomandat să vă concentrați pe alte aspecte, căci nu este momentul pentru o relație.

Balanță
Răbdare, de asta ai nevoie în zilele care urmează. S-au acumulat fel de fel de probleme, ești presat la job, ai divergențe cu cei din familie, cumva este de înțeles, comportamentul distant și recalcitrant. Oferă cât de multă răbdare se poate, vei salva relația în acest fel. Pentru nativii balanță singuri, luna aceasta și poate și următoarea sunt cauze pierdute, dacă voiai să te îndrăgostești.

Scorpion
Când vei învăța că și părerea partenerului tău este importantă, când vei accepta că nu ești liderul relației și că trebuie să formați o echipă, atunci lucrurile vor fi armonioase. Până când acel moment va sosi, va trebui să suporți felul în care relația decurge. Dacă ești un Scorpion singur, află că stelele se aliniază în favoarea ta și că într-un context total neașteptat, vei întâlni persoana făcută pentru tine.

Săgetător
Să nu îți fie teamă să vorbești cu partenerul tău, despre cât de greu îți este. Ești sfătuit să arunci o privire în spate și să conștientizezi, care sunt greșelile pe care continui să le faci. Nu mergi pe drumul cel bun, asta e clar, iar perechea ta nu va mai putea să accepte nehotărârea cu care te confrunți. Comunicarea și analizarea minuțioasă a parcursului relației voastre, o poate salva de la eșec. Săgetătorii singuri, ar trebui să rămână o vreme astfel, pentru a nu încărca pe altcineva, cu stările lor instabile.

Capricorn
Este recomandat să rezolvi problemele personale. Este în regulă să acorzi timp și celorlalte aspecte ale vieții, însă este foarte important să nu neglijezi partenerul. Nu este chiar perioada favorabilă să vorbești despre intimități, ai face bine să aștepți clipa ideală. Nativii Capricorn care nu au un cuplu, răbdarea este ingredientul care vă lipsește, căci stelele îți fac liniștite treaba.

Vărsător
Lucrul de care ești în disperată nevoie este puțin timp petrecut în singurătate. Cauzele pentru care ai nevoie de asta, sunt multiple, acest demers nu îți va afecta viața de cuplu, dacă nu exagerezi. De asemenea, nu este recomandat să faci mare caz din lucruri minore. Nativii singuri, sunt sfătuiți să rezolve problemele pe care le au cu sine și să nu împovăreze pe altcineva.

Pești
Dacă te macină ceva, în perioada care urmează, nu este recomandat să distrugi armonia care predomină, ci să aștepți. Lucrurile se vor pune cap la cap, iar micile inconveniente din prezent, nu vor mai reprezenta o prioritate, mai târziu. Ești într-o fază foarte bună a vieții, te bucuri de compania persoanei iubite. Ce îți mai poți dori? Nici pentru nativii singuri, lucrurile nu sunt mai prejos, pentru că aceștia se îndrăgostesc…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed