Compatibilitate Taur-Gemeni

Share

Compatibilitatea in plan sentimental intre un nativ din zodia Taur si unul din zodia Gemeni va fi foarte dificil de descoperit. O relatie intre aceste doua zodii este aproape imposibila si poate fi construita doar pe o dragoste foarte puternica sau pe o atractie pe masura.

Compatibilitate Taur-Gemeni

Se spune ca fiecare zodie va avea caracteristicile pe care nu le are zodia precedenta. Acest lucru inseamna ca tot ceea ce ii lipseste Taurului ii va fi atribuit zodiei urmatoare, adica Gemeni. Astfel, Gemenii vor fi foarte diferiti fata de nativii din zodia Taurului, considerand cu fiecare ocazie ca sunt mai presus decat acestia.

Siguranta de sine care ii lipseste Taurului (acea senzatie paranoica de a fi uitat ceva, de a fi pierdut ceva) i se poate atribui cu usurinta unui nativ din zodia Gemeni, iar acest lucru ar putea aduce probleme intr-o relatie Taur-Gemeni. Nativul din Gemeni va considera intotdeauna ca se afla cu un pas in fata Taurului si va avea adesea tendinta de a-i arata acestuia acest lucru.

Gemenii sunt firi dispuse sa riste pentru a obtine ceva, au o minte extrem de agera si sunt capabili sa intimideze pe oricine doar prin arta conversatiei. Acest lucru l-ar putea deranja pe Taur, care are necesitati permanente legate de sinceritate. Prudenta care le lipseste cu siguranta Gemenilor ii va scoate din sarite pe nativii zodiei Taur, ei considerand adesea ca Gemenii, in rapiditatea lor de a lua decizii, ar putea pune relatia sub un risc major…

O alta trasatura ce ii face extrem de diferiti pe Tauri si Gemeni este dorinta Taurului de a-si petrece cat mai mult timp in linistea caminului. Gemenii nu suporta acest lucru, ei dorind intotdeauna sa iasa cat mai mult si sa petreaca mai mult timp in locuri noi, acasa la prieteni, oriunde, numai acasa nu. Acest lucru ar putea crea dispute majore intre cei doi, ducand chiar la destramarea relatiei.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente