HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum cuceresti un Varsator

Cum cuceresti un Varsator

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,9K views
Cum-cuceresti-un-Varsator in compatibilitate zodii

Vărsătorii sunt persoane minunate și pline de viață. Prieteni loiali și afectuoși. Dacă vrei ca nativul din această zodie să fie al tău, iată ce trebuie să faci:

Vărsătorului îi place să fie înconjurat de oameni sinceri, pe care te poți baza în orice situație. Trebuie să încerci să-i câștigi prietenia, deoarece pune mare preț pe asta. Îi plac persoanele independente și ambițioase.

Pentru el, partenerul ideal trebuie să fie un om inteligent de la care are ce învăța, altfel s-ar plictisi foarte repede. Încearcă să-l manipulezi și nu-l vei mai vedea niciodată. Nu suportă falsitatea sub nicio formă.

Are un aer de superioritate deoarece este foarte pretențios în multe privințe. Uneori poate deveni încăpățânat și greu de suportat. Pare un om dur, dar în interior are o inimă mare și un suflet bun. Are o personalitate puternică și se așteaptă ca partenerul lui de viață să aibă la fel.

Dacă vrei să fie al tău, trebuie să îl complimentezi mereu și să îi acorzi în permanență atenție. Atenția celor din jur este foarte importantă pentru el, vrea să se facă mereu remarcat deoarece își cunoaște puterile și este determinat să arate lumii de ce este în stare.

Dacă ești născut în zodia Gemeni, Balanță sau Săgetător, ce mai aștepți? S-ar putea ca Vărsătorul să fie sufletul tău pereche. În schimb, zodiile Leu sau Berbec trebuie să se gândească de doua ori înainte de a lua o decizie. Vărsătorul se pune mereu pe primul loc, iar uneori indiferența lui te va scoate din minți.

Nativii născuți în zodia Vărsătorului nu sunt prea supărăcioși, dar dacă vei încerca să-i enervezi, trebuie să te aștepți la ce e mai rău. Pentru ei, nu e nimic mai dulce decât răzbunarea.

Trebuie să știi că nu se vor schimba pentru nimeni. Ori îi accepți așa cum sunt, ori ești liber să pleci. Teama lor cea mai mare e ca persoana dragă să nu-i dezamăgească. Trec foarte greu peste o despărțire și suferă mult…

Vărsătorii iubesc libertatea, așa că nu încerca să-i constrângi, deoarece îi vei face să se retragă. Au un spirit aventuros și multă energie. Propune-i Vărsătorului o călătorie și nu va refuza!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed