Cum este amorul cu un Scorpion


1096
loading...

Astrologii spun că, după o noapte cu un Scorpion, este foarte greu să te mai mulțumească o altă zodie la fel. Cel mai probabil, nu o să îi mai dai drumul pentru a încerca și altceva.

Cum este amorul cu un Scorpion

Nu ai avut încă parte de o noapte adevărată de dragoste sau de orgasme multiple? Răspunsul la întrebarea ta îl are un Scorpion, care îți va arăta ce înseamnă toate acestea. Pentru Scorpion totul este simplu, dacă fac sex, categoric sunt prezenți pentru orice altceva.

O femeie a scris într-o revistă „Nu ştiu ce să mă mai fac cu soţul meu. Dimineaţa facem dragoste, seara facem dragoste, stăm la televizor – facem dragoste, când spăl vasele vine să facem dragoste… şi… vă rog să-mi scuzați scrisul tremurat!”. Exact așa este viața lângă un Scorpion…

Dacă ai încercat doar alte zodii, trebuie neapărat să încerci un Scorpion, chiar dacă este și pentru o noapte, vei avea ce povestii prietenelor. Peștii dețin titlul de „cei mai buni amanți”, dar Scorpionii sunt aproape de ei, iar aceștia te pot face să te simți cea mai specială femeie de pe Planetă.

Citește și:  Top 5 zodii obsedate de control
loading...