Cum își cer iertare zodiile: Balanțele își cer scuze într-un mod foarte sincer


501

Fiecare nativ în parte are modul propriu de a ierta și de a-și cere iertare în legătură cu anumite fapte care i-au produs neplăceri. În fond, iertarea trebuie mai întâi simțită și abia apoi exprimată față de persoana în cauză.

Cum își cer iertare zodiile

Berbec – acestor nativi nu le place deloc să recunoască și să își asume atunci când greșesc. De asemenea, Berbecii nu suportă să își ceară scuze, dar în situații-limită o fac într-un mod foarte reținut, ezitant.

Taur – asemenea Berbecilor, și Taurii sunt foarte orgolioși și nu obișnuiesc să își ceară scuze atunci când greșesc. Totuși, dacă acest fapt se impune, nativii din zodia Taur preferă să scrie pentru a-și prezenta scuzele, fie că este vorba despre un mesaj, un e-mail sau chiar un bilețel.

Gemeni – emoția și timiditatea îi împiedică pe Gemeni să își verbalizeze scuzele, dar, chiar și așa, aceștia reușesc să se facă înțeleși. Când se simt vinovați, nativii Gemeni își cer imediat scuze într-o manieră cât se poate de simplă și de naturală.

Rac – acești nativi sunt foarte prefăcuți când vine vorba de scuze. Deși știu că au greșit, Racii nu cred în prezentarea scuzelor și tratează acest gest cu indiferență, ba chiar îl iau în derâdere.

Leu – Leii își cer foarte rar scuze, doar în situații în care chiar nu mai au nicio scăpare. Dacă simt că acesta este ultimul gest pe care îl mai pot face pentru a repara o situație, abia atunci nativii Lei își vor cere scuze, dar într-un mod extrem de succint.

Citește și:  HOROSCOP: Cele mai manipulatoare femei în funcţie de zodie

Fecioară – nativii acestei zodii nu își cer scuze. Sunt foarte rare situațiile în care o Fecioară conștientizează și recunoaște că a greșit. De regulă, acești nativi stabilesc cine și cum a greșit, dar și de la cine trebuie să primească scuze.

Balanță – fiind adepte ale echilibrului și dreptății, Balanțele își cer scuze de fiecare dată când ofensează pe cineva. Acestea își cer scuze într-un mod foarte sincer, natural și credibil.

Scorpion – de fiecare dată când își cere scuze, nativul Scorpion caută să se explice, să își justifice faptele. Astfel, scuzele sale sunt cu adevărat simțite și probabilitatea de a fi iertat este mai mare.

Săgetător – cei născuți sub semnul acestei zodii își cer scuze în modul lor caracteristic – prin șotii și glume care ascund o parte de adevăr. De cele mai multe ori, Săgetătorii se abat de la rigiditatea și formalitatea scuzelor.

Capricorn – Capricornii își cer scuze chiar și atunci când nu sunt neapărat vinovați cu ceva. Aceștia sunt foarte sinceri și insistenți atunci când cer scuze cuiva. Capricornii resimt foarte tare vinovăția și nu pot trăi cu acest sentiment.

Vărsător – când își cer scuze, Vărsătorii obișnuiesc să fie joviali, ușor amuzați și ironici la adresa propriilor fapte. Foarte rar se întâmplă ca nativul Vărsător să țină seama de gravitatea unor fapte…

Pești – cei născuți sub semnul Peștilor cad deseori în capcana asumării vinovăției, chiar dacă în unele situații vina trebuie împărțită. Peștii își cer scuze având o atitudine umilă și o evidentă părere de rău.

loading...