Homecompatibilitate zodii Cum reacționează zodiile când le jignești

Cum reacționează zodiile când le jignești

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Cum-reactioneaza-zodiile-cand-le-jignesti.jpeg

Înainte de a te certa cu cineva și de a-i arunca anumite cuvinte mai răutăcioase, asigură-te că nu este una dintre zodiile care te vor face să regreți.

Există câteva zodii care nu reacționează în cel mai frumos mod atunci când sunt jignite, așa că mare grijă la ce cuvinte folosești!

Berbec

Fiind foarte impulsivi, nu ai de unde să știi ce reacție pot avea. Dacă l-ai jignit pe un Berbec, ești sigur că își va lua revanșa, doar ca nu vei ști cât de rău va fi. Nu vrei să suporți consecințele, așa că cel mei bine este să fii atent.

Taur

Decât să îl jignești, mai bine vei intra în pământ. Nu suportă genul acesta de lucruri și va riposta fără să stea prea mult pe gânduri. Desigur, o va face într-un mod care nu va fi plăcut deloc și, tocmai de aceea, cel mai indicat este să îl lași în pace.

Gemeni

Nu suportă să fie puși într-o lumină proastă, iar cuvintele sunt cea mai puternică armă a lor. Vor folosi cuvinte tăioase și te vor face să regreți că i-ai jignit, chiar dacă a fost fără intenție.

Rac

Abia dacă îți va spune că nu ai dreptate. Nici nu se va pune problema de răspuns. Este prea timid și fricos pentru a-ți cere explicații. Nu vrea să te jignească și intră în propria carapace.

Leu

Cu o frază te-a făcut să regreți tot ceea ce i-ai spus. Când imaginea și orgoliul său sunt la mijloc, cuvintele pe care le spui la adresa sa îți pot face probleme mari.

Fecioară

Se va certa cu tine. Nu va lăsa de la el, dar, la un moment dat, se va opri. Este mai important să fie liniștit, decât să se enerveze din cauza unor cuvinte urâte.

Balanță

Îți va spune pe un ton calm că nu ai dreptate, își va exprima opinia, dar nu vei mai avea ce să vorbești cu acest nativ.

Scorpion

Dacă ai jignit un Scorpion, ai deschis cutia Pandorei. Te va face să regreți imediat și va deveni cel mai mare dușman al tău.

Săgetător

Îți va purta ranchiună și nu se va lăsa chiar așa de ușor. Va rupe orice fel de legătură cu tine, dar nu înainte de a-ți plăti cu aceeași monedă.

Capricorn

Fire încăpățânată și orgolioasă, se va înfuria dacă va fi jignit și te va ataca ori de câte ori va avea ocazia. Fie va face glume pe seama ta, fie îți va plăti cu aceeași monedă, dar nu vei scăpa nepedepsit.

Vărsător

Va păstra pentru el ceea ce simte. Îți va spune că l-a deranjat, dar nu va spune în totalitate. Preferă să se interiorizeze, decât să ceară explicații pentru cuvintele urâte care i-au fost aduse.

Pești

Orgolioși din fire, te vor ține minte și vei striga legăturile cu ei. Îți vor răspunde, dar nu te vei mai apropia de ei. Odată ce i-ai jignit, s-a terminat…

Trebuie să ai mare grijă cum le vorbești, deoarece vei avea multe de suferit din cauza asta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed