Home Horoscopcompatibilitate zodii Cum să ȋţi găsești fericirea ȋn funcţie de zodie

Cum să ȋţi găsești fericirea ȋn funcţie de zodie

autor Elena Yvette
480 vizualizari
Cum sa iti gasesti fericirea in functie de zodie

Fericirea nu este atât de greu de găsit precum se spune. Este ȋn jurul nostru și, de cele mai multe ori, se află ȋn lucrurile mici. Lăsaţi-vă duse de val, aveţi grijă cu cei din jur și acceptaţi ceea ce vi se ȋntâmplă. Ţineţi cont de sfaturile pentru zodia voastră și veţi ajunge la fericire mai repede decât credeţi!

Berbec

Gândirea negativă este marele obstacol care stă ȋn calea fericirii voastre. Trăiţi clipa, lăsaţi-vă duse de val și nu vă mai preocupaţi de orice lucru minor. Priviţi viaţa cu alţi ochi și faceţi mai des ceea ce vă place. Nu mai lăsaţi să vă scape fericirea printre degete, deoarece aveţi tendinţa să rataţi micile bucurii zilnice. Ieșiţi mai des!

Vă sunt recomandate activităţi precum mersul la cinema, la teatru, la concert, o nouă sesiune de shopping sau o revedere cu vechii prieteni.

Taur

Asumaţi-vă greșelile și veţi simţi cum vi se ia o piatră de pe inimă. Voi ȋnsevă sunteţi sursa propriei nefericiri. Ȋncercaţi să fiţi mai diplomate, mai ȋnţelegătoare și mai răbdătoare cu cei din jur, iar stările de tensiune vor dispărea. Răutatea nu este o trăsătură ce vă caracterizează ȋnsă lipsa de răbdare, din păcate, da.

Pentru ca fericirea să ȋși facă loc ȋn viaţa voastră, scăpaţi de acest obicei nociv și asumaţi-vă acţunile!

Gemeni

Folosiţi-vă cele doua trăsături puternice, ambiţia și răbdarea, și veţi atinge fericirea garantat. Capacităţile voastre intelectuale nu sunt de neglijat și, tocmai de aceea, veţi reuși tot ce v-aţi propus.

Nu renunţaţi nicio clipă la ceea ce vă doriţi, indiferent ce obstacole vă apar ȋn cale, și faceţi tot ce vă stă ȋn putinţă pentru a ajunge unde visaţi! Nu va fi ușor, bineȋnţeles, dar aveţi o putere și o voinţă de nedescris.

Dacă vă folosiţi atuurile zodiacale, succesul și fericirea nu se vor lăsa mult timp așteptate.

Rac

Este de apreciat că aveţi un suflet bun și că sunteţi o persoană ce vrea să ajute ȋnsă aceste lucruri nu vă vor aduce ȋntotdeauna ceea ce speraţi. Multe persoane vor profita de bunătatea voastră și nu vă veţi putea bucura de ceea ce speraţi să faceţi.

Deși nu vă stă ȋn fire, fiţi puţin mai egoiste și puneţi-vă pe primul loc din când ȋn când. Aveţi un suflet prea bun pentru a continua să ȋl deschideţi ȋn faţa celor care nu merită.

Aveţi grijă la persoanele care par a avea nevoie de ajutor! Unele vor doar să profite.

Leu

Ceea ce vă aduce vouă fericire este un lucru diferit de ceea ce ȋși doresc celelalte zodii. Fiind regii junglei, vă place să aveţi putere, iar ceea ce vă dă acest sentiment sunt banii. Vă place luxul, vă plac lucrurile scumpe, la fel și obiectele rafinate sau destinaţiile exotice.

Puţini au ambiţia voastră, așa că, nu staţi pe gânduri și materializaţi-vă dorinţele!

Munciţi din greu, nu renunţaţi la primul obstacol și vă veţi bucura de tot luxul la care visaţi!

Fecioară

Faceţi pace cu propria persoană. Acceptaţi-vă exact așa cum sunteţi, nu vă lăsaţi influenţate de defecte și, cel mai important, faceţi pace cu trecutul! Lăsaţi ȋn spate toate momentele neplăcute și nu le mai priviţi ca pe niște piedici. Fiţi recunoscătoare pentru toate lucrurile prin care aţi trecut și priviţi-le ca pe niște lecţii de viaţă.

Ȋnvăţaţi din trecut, ȋmbunătăţiţi-vă propria persoană folosindu-vă de lecţiile ȋnvăţate până acum, iar fericirea va fi lângă voi ȋn fiecare moment!

Balanţă

Ȋnfruntaţi-vă cel mai mare dușman: teama de a suferi! Nu puteţi ajunge la fericirea supremă din prima. Obstacolele și momentele grele ȋși au rostul lor și trebuie să ȋl ȋnţelegeţi.

Suferinţa este temporară, dar fericirea este permanentă. Nu daţi cu piciorul unor povești de dragoste fabuloase, pentru că, printre ele, poate fi chiar iubirea vieţii voastre.

Aveţi destulă putere și maturitate pentru a trece peste momentele dezamăgitoare. Lăsaţi-vă purtate pe aripile iubirii și nu vă temeţi de eșec!

Scorpion

Ȋncă nu aţi aflat ceea ce vă face fericite. Dar nu este nicio problemă, timpul vă va da cele mai frumoase motive. Cheful de viaţă care vă caracterizează vă va trimite către cele mai frumoase aventuri.

Chiar dacă nu știţi cu exactitate secretul fericirii zodiei voastre, știţi ce bucurii temporare vreţi să duceţi la bun sfârșit.

Aveţi ȋncredere ȋn destin, dar și ȋn propria persoană, și veţi ști ce înseamnă fericirea cu adevărat!

Săgetător

Viaţa profesională este cea care vă aduce cele mai multe satisfacții. Proiectele duse la bun sfârșit, laudele binemeritate și meritele pe care le-aţi primit v-au făcut să vă simţiţi cu adevărat importante și să găsiţi formula fericirii.

Aprecierea celor din jur este foarte importantă pentru voi și este sursa fericirii voastre.

Ȋnvăţaţi să nu mai depindeţi atât de mult de cei din jur, deoarece niciodată nu se știe cum se vor schimba lucrurile.

Capricorn

Nu vă trebuie aproape nimic pentru a fi fericite. Știţi să vă bucuraţi de cele mai mici lucruri și vedeţi frumuseţea oriunde.

Aveţi sufletul unui copil, iar problemele zilnice le rezolvaţi cât aţi bate din palme. Inocenţa voastră vă dă puterea de a face faţă chiar și celor mai grele momente și nimic nu vă poate șterge zâmbetul de pe faţă.

Ţineţi-o tot așa și veţi fi fericite mereu!

Vărsător  

Familia este sursa fericirii voastre. Nimic altceva nu contează la fel de mult și nu iubiţi nimic mai mult decât pe cei care vă sunt aproape. Sursa voastră de fericire este cea mai pură și cea care nu vă va dezamăgi niciodată.

Membrii familiei și cei mai apropiaţi prieteni vă sunt sursa continuă de liniște și nu aţi face nimic pentru a schimba aceste lucruri.

Tot ceea ce contează și vă face bine se află chiar ȋn locul ȋn care vă aflaţi deja. Aveţi grijă de familia voastră și fericirea vă va urmări mereu.

Pești

Natura este sursa voastră de fericire. Vă conectaţi cu ea ori de câte ori puteţi și vă ȋncărcaţi bateriile pentru toată ziua. O plimbare ȋn parc, un joc de football, tenis sau o alergare sunt tot ceea ce vă trebuie.

Activităţile monotone precum uitatul la un film, urmărirea diferitelor emisiuni nu vă stau ȋn fire. Preferaţi să daţi confortul canapelei și hainele de casă pe trening și să vă bucuraţi de aerul curat…

Ţineţi-o tot așa! Vă veţi păstra și silueta, dar și buna dispoziţie.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies