Homecompatibilitate zodii Cum să-l faci să fie disperat după tine în funcţie de zodie

Cum să-l faci să fie disperat după tine în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Cum-sa-l-faci-sa-fie-disperat-dupa-tine-in-functie-de-zodie.jpeg

Te-ai gândit adesea cum să ajungi la inima lui şi să ştii că îţi aparţine? Nu vezi nicio siguranţă şi ai vrea să îţi foloseşti toate armele pentru a-l înnebuni?

Vezi cum te îndrumă astrele să te comporți pentru a-l face să fie topit după tine! Fii hotărâtă dacă vrei să cucerești un nativ din Balanţă, pune-ţi în valoare formele atunci când ai întâlnire cu un Taur şi exersează-ţi talentul culinar dacă noul partener este în zodia Fecioară.

Bărbatul Berbec

Îl poţi cuceri de la prima întâlnire. Mereu ai ştiut că ai un farmec aparte. Este momentul în care trebuie să începi să îl foloseşti, să nu mai ai temeri şi să ai o atitudine greu de trecut cu vederea. Folosește-ţi zâmbetul fermecător, pune-l în valoare cu un ruj strident şi zâmbește-i la fiecare pas. O femeie fericita este întotdeauna o femeie fermecătoare, nu uita niciodată acest lucru!

Bărbatul Taur

Bărbatului Taur îi place foarte mult să îi arăţi părțile tale frumoase. Ai reuşit, în sfârşit, să scapi de kilogramele în plus? Este momentul perfect să scoţi din dulap rochia pe care nu ai mai purtat-o de ceva vreme şi să îţi pui in valoare formele. Este greu să te obişnuieşti cu noua ta forma fizică, dar cu siguranţă el a observat fiecare schimbare pe care ai făcut-o. O pereche de pantofi cu toc îţi vor pune în valoare picioarele şi vei reuşi să-l faci să fiarbă.

Bărbatul Gemeni

Este momentul de o noua schimbare în viaţa ta. Ce spui de un look nou, câteva șuvițe blonde şi bucle lejere? Nu mai ezita! Este timpul să scoţi toate armele şi să îl prinzi în plasă. Fii încrezătoare! Gemenii adoră să te surprindă într-o continuă schimbare. Nu îl lăsa să se plictisească, vino mereu cu o altă înfățișare, iar asta îl va cuceri pentru totdeauna!

Bărbatul Rac

Te-ai îndrăgostit lulea şi vrei să îi arăţi şi lui acest lucru? Eşti lipsită de idei şi crezi ca nu vei reuşi sa-l faci să fie al tău? Este momentul unui gest extrem. Ce-ar fi să faci o rezervare la un restaurant pentru o cină în doi şi să îi creionezi o scrisoare prin care să îl inviţi să te acompanieze? Racul este o fire romantică și cu siguranţă gestul nu va fi trecut cu vederea şi i se vor aprinde călcâiele după tine!

Bărbatul Leu

Nu este foarte uşor să cucerești un Leu. Vrea să se simtă în siguranţă alături de tine şi, în acelaşi timp, să vadă puţin efort din partea ta. Fii constantă, nu te descuraja şi arată-i mereu dovezi de iubire. Niciun Leu nu îţi va rezista dacă foloseşti aceste arme, iar în cel mai scurt timp va cădea la picioarele tale.

Bărbatul Fecioară

Ai făcut o nouă cucerire şi eşti, în sfârşit, mulțumită de partenerul tău? Este momentul să treci la pasul următor. Pregătește cina şi invită-l la tine, încearcă să prepari ceva gustos care să îi placă şi cu care să îl surprinzi. Nu uita să pui multă dragoste, pentru a obţine un rezultat cu adevărat delicios. Alege o ţinută sexy, misterioasă, care să-l pună pe jar, dar nu forţa nota. Bărbatul Fecioară vrea să deţină el controlul şi să iniţieze pasul următor.

Bărbatul Balanţă

În sfârşit ai câteva zile libere şi ai vrea să le petreci în compania noului coleg de muncă, dar nu ai vrea să pari prea disperată spunându-i direct dorinţele tale? Invită-l la cafea şi întreabă-l de planurile de viitor. Nu uita să îţi pui în evidenţă toate atuurile şi scoate de la naftalină hainele sexy. Ai cam uitat de puterea de seducție pe care o ai şi a venit momentul să apelezi la ea. Nu mai sta pe gânduri, fii o femeie hotărâtă, pentru că, astfel, nu va refuza invitația ta, iar vacanţa va fi cea mult așteptată.

Bărbatul Scorpion

Scorpionul vrea să simtă că el controlează relaţia. Nu încerca să-l convingi că nu este aşa, pentru că rezultatul va fi unul dezastruos. Lasă-l să simtă că domină tot ce ţine de voi, iar asta îl va face să te iubească fără margini, îl va apropia de tine şi te va trata regește. Scorpionul îţi va oferi totul dacă la rândul său va primi ceea ce îşi doreşte. Şi cu siguranţă merită efortul.

Bărbatul Săgetător

Pe bărbatul Săgetător este uşor să îl mulțumești. Are nevoie să fie lăudat la orice pas şi să simtă susţinerea ta în toate alegerile pe care le face. Nu încerca să îl corectezi, nu are nevoie de sfaturi, ci doar de un umăr pe care să se plângă. Nu uita să îţi pregăteşti cele mai frumoase cuvinte şi să îi încălzești sufletul. Dacă reuşeşti să respecți asta, l-ai câştigat.

Bărbatul Capricorn

Capricornul duce o viaţă de noapte. Îi plac distracțiile şi libertatea. Nu îl priva de aceste lucruri, pentru că te va lăsa cu ochii în soare. Va dori să găsească la tine înţelegere şi să îi accepţi micile ieșiri pe care le va avea. Lasă-l să flirteze cu fetele din jurul lui, dar în acelaşi timp îmbracă mereu o ţinută incitantă, pentru a nu-l scăpa în braţele alteia.

Bărbatul Vărsător

Cel mai romantic bărbat, Vărsătorul, vrea o relaţie în care să vă plimbați noaptea pe alei, să vă sărutați în ploaie, să îţi aducă flori şi să comunicați mereu. Pentru el este foarte important ceea ce simţi tu, vrea să îţi asculte fiecare nemulțumire şi se va da peste cap pentru a reuşi să te facă fericită. Fii implicată cu totul, spune-i ce te supără, ce ai vrea să schimbi la relaţia voastră, unde va trebui să mai lucreze, iar el se va perfecționa doar pentru a te vedea zâmbind…

Bărbatul Peşti

Câștigă-i încrederea şi, astfel, bărbatul Peşti va fi disperat după tine. Este de ajuns să îi demonstrezi că toate sentimentele tale sunt reale, că nu există minciuni între voi şi că îţi place sinceritatea. Trebuie să ştie că poate avea încredere în tine, că secretele sale sunt în siguranţă, că se poate confesa fără a se simţi penibil. Astfel, te va căuta el neîncetat şi mereu vei fi prima persoană care îi va apărea în minte, indiferent de situaţii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed