HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum să te comporţi cu fiecare zodie ca să nu te înşele

Cum să te comporţi cu fiecare zodie ca să nu te înşele

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Cum-să-te-comporţi-cu-fiecare-zodie-ca-să-nu-te-înşele.jpg

Zodia din care face parte o persoană îţi poate da câteva indicii asupra a ceea ce trebuie să faci sau să nu faci pentru a evita să fii înşelată. Ia aminte la aceste mici sfaturi şi pune-le în aplicare.

 • BERBEC

Pentru a ţine aproape un nativ din această zodie, este nevoie să vii întotdeauna cu ceva nou, să fii într-o continuă schimbare. Berbecii adoră să fie surprinşi de fiecare dată, motiv pentru care este necesar să alungi monotonia pentru a menţine flacăra aprinsă.

 • TAUR

Aspectul fizic contează foarte mult în relaţia cu această zodie, iar drept urmare trebuie ca cel de lângă ei să se preocupe tot timpul de aspectul fizic. În acest fel se va putea menţine interesul Taurilor pentru partener.

 • GEMENI

În relaţia cu nativii aceste zodii este necesar să dispară rutina. Ei se plictisesc foarte repede în cazul în care nu mai există nicio noutate, motiv pentru care va trebui să dai tot ce ai tu mai bun pentru a le stârni curiozitatea şi să îţi pui imaginaţia la treabă.

 • RAC

În cadrul relaţiei cu această zodie, trebuie să dai dovadă de grijă permanentă pentru el, să îl alinţi, să îl mângâi şi mai ales să îi oferi atenţia de care are nevoie. Poate părea puţin dificil de aplicat, însă cu siguranţă eforturile îţi vor fi răsplătite dacă reuşeşti să faci treabă bună.

 • LEU

Leilor le place să fie mereu în centrul atenţiei, iar ceilalţi trebuie să graviteze mereu în jurul lor. Indiferent dacă este vorba despre bărbați sau femei, nativii acestei zodii au nevoie permanentă să fie complimentaţi şi să li se recunoască munca pe care o depun. Dacă vrei să le fii pe plac, evită să pari superioară lor.

 • FECIOARĂ

Fecioarele au standarde înalte, iar drept urmare poate fi dificil să te ridici la nivelul aşteptărilor lor. Totuşi, în cazul în care îţi dai toată silinţa, rezultatul nu se va lăsa mult aşteptat. Această zodie ştie să aprecieze eforturile pe care ceilalţi le fac şi nu va înşela dacă are parte de ceea ce îşi doreşte.

 • BALANŢĂ

Sexul joacă un rol deosebit de important, iar în cazul în care îţi dai toată silinţa să alungi monotonia din dormitor, vei avea parte de relaţia perfectă şi din celelalte puncte de vedere şi vei evita să fii înşelată. Dă dovadă de creativitate şi fii dispusă să încerci lucruri noi.

 • SCORPION

Libertatea reprezintă ceea ce un Scorpion are nevoie. Zodia se caracterizează printr-un simţ al nonconformismului, drept urmare va trebui să dispună de capacitatea de a lua propriile decizii. În cazul în care aceasta nevoie a nativilor le este satisfăcută, cu siguranţă că nu îşi vor înşela partenerii.

 • SĂGETĂTOR

Spiritul de aventură predomină la Săgetători, iar drept consecință este nevoie să cauţi să îi implici în proiecte noi, pentru a le menține interesul. Dacă dai dovadă de acest lucru, relaţia va evita să devină banală, lucru care este chiar benefic.

 • CAPRICORN

Pentru a ţine aproape un nativ al acestei zodii, este nevoie să ştii să îmbini rolurile de prietenă, soţie, amantă, soră şi mamă. Lucrul acesta îl poți face doar în cazul în care comunicaţi deschis despre ceea ce vă frământă. Relaţia va avea doar de câştigat de pe urma unei comunicări eficiente.

 • VĂRSĂTOR

Cheia pentru a evita să fii înşelată de către un Vărsător este să ştii să spui lucrurilor pe nume. Atunci când există anumite nelămuriri, cea mai bună soluţie este să purtaţi o discuţie sinceră, în care fiecare să spună ce anume îl nemulţumeşte şi, astfel, să găsiţi o soluţie împreună…

 • PEŞTI

Peştii sunt deosebit de sensibili atunci când vine vorba de gesturi tandre. În cazul în care vrei să eviţi să fii înşelată, este nevoie să nu te zgârceşti cu dovezile de iubire. Dacă reuşeşti să faci acest lucru, vei fi considerată partenera ideală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed