Home Horoscopcompatibilitate zodii Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă: După ce ați înșelat un Rac, să nu vă așteptați să vă ierte

Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă: După ce ați înșelat un Rac, să nu vă așteptați să vă ierte

autor Elena Yvette
1013 vizualizari

Aproape toți dintre noi am experimentat la diferite grade gelozia la un moment dat. Gelozia este foarte complexă și include o varietate de emoții diferite cum sunt pierderea, abandonul, frica de respingere, umilirea, suferința și furia. Gelozia se întâmplă când cineva percepe o amenințare pentru relația lor.

Berbec:

Nu contează cât de mult poate părea a fi sigur și responsabil un Berbec, acești nativi au adesea o insecuritate. În cazul în care aveți o relație cu un Berbec, pregătiți-vă pentru un roller coaster emoțional. Adevărul este că Berbecul de fel se bucură de toată drama.

Taur:

Taurul este încăpățânat și nu-i place să-și arate emoțiile în fața oamenilor. Din moment ce acești nativi sunt foarte raționali, nu sunt foarte geloși. În cazul în care suspectează ceva, își vor urma instinctele, iar în cazul în care rezultatul final este cel de care s-au temut, cel mai probabil vor termina totul în liniște decât să facă scandal.

Gemeni:

Gemenii știu că a fi credincios este ceva provocator, dar asta nu-i oprește să se aștepte ca partenerii lor să nu înșele. Ei nu au nicio problemă de a vă spune că sunt geloși, pentru a se asigura că petreceți mult timp în liniște cu ei.

Rac:

Racii nu experimentează gelozia foarte des, pentru că atunci când au o relație cu cineva, sunt complet îndrăgostiți și așteaptă același lucru de la partener. Dacă devin geloși, vor păstra acest lucru în interior până când se transformă în resentimente. După ce ați înșelat un Rac, să nu vă așteptați să vă ierte.

Leu:

Orice ai face, nu da mai multă atenție altcuiva decât unui Leu. Aproape orice îi poate declanșa o criză de gelozie. Acești nativi nu vor ține asta pentru ei, deoarece sunt de părere că trebuie să se exprime.

Fecioară:

Fecioarelor le place să aibă controlul emoțiilor, dar, cu toate acestea, pot fi extrem de geloase. Uită-te în ochii lor și poți vedea adevăratele lor sentimente. Dacă acestea te suspectează, nu te vor confrunta până când nu au investigat în detaliu situația. După o întâmplare ca asta, nu mai au încredere în tine.

Balanță:

Balanțele doresc două lucruri: să fie plăcute și să evite conflictele. Din nefericire, au tendința de a fi nesigure și pot deveni destul de geloase. Vor face orice pentru a evita o confruntare, își vor ascunde gelozia până când vor fi în stare să exprime tot ceea ce simt.

Scorpion:

Scorpionul este zodia cea mai geloasă dintre toate. Acești nativi sunt geloși pe vânzătorul care ți-a vândut vin și chiar pe partenerul de dans din clasa a patra. Pot fi foarte controlați de gelozia lor și sunt capabili să o canalizeze spre zone mai productive.

Săgetător:

Săgetătorii sunt rareori geloși, iar chiar dacă sunt, n-ar admite asta. Cu toate acestea, au o mare problema cu a fi înșelați și nu vor ierta sau uita în cazul în care au suspectat acest lucru. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să discuți serios cu acest nativ și să îl asiguri de fidelitatea ta.

Capricorn:

Capricornii devin geloși tot timpul, dar nu vor vorbi niciodată despre asta. Lucrul bun este că gelozia lor nu durează mult timp.

Vărsător:

Vărsătorii sunt imprevizibili și nu își arată de obicei adevăratele lor emoții în fața oricui. Nu sunt prea geloși, dar dacă cineva le-a declanșat gelozia, atunci trec mai departe fără nicio explicație…

Pești:

Pești este zodia cu cel mai scăzut grad de gelozie, dar acești nativi mai pot avea câteodată momente în care să fie geloși. Peștii sunt empatici și foarte conștienți de sentimentele celorlalți. Cer fidelitate, loialitate și atenție, iar dacă le primesc, nu vor avea motive să facă o criză de gelozie.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies