HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum se comportă fiecare zodie la prima întâlnire

Cum se comportă fiecare zodie la prima întâlnire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Cum-se-comportă-fiecare-zodie-la-prima-întâlnire in compatibilitate zodii

Primele întâlniri sunt întotdeauna enervante. Suntem încântați să avem întâlniri, dar ne facem griji gândindu-ne la ideea de a face o primă impresie bună. O parte din a face o impresie bună este să îți planifici cu atenție întâlnirea și să te bucuri alături de persoana cu care te întâlnești.

Iată câteva sugestii cum să te comporți la prima întâlnire în funcție de zodia partenerului:

Berbec:

Dacă mergi la o întâlnire cu un Berbec, asigură-te că va fi plină de acțiune. Un Berbec nu poate sta în același loc foarte mult timp, de aceea trebuie să faci ceva ca să aveți activitate în orice moment al întâlnirii. O activitate mai solicitantă în aer liber, de exemplu drumeții sau ciclism, ar putea fi distractiv pentru ei. Asigură-te că mergeți dintr-o parte la alta rapid, fără a sta prea mult timp pe gânduri, altfel riști sa își piardă interesul înainte ca întâlnirea să se fi terminat.

Taur:

Întâlnirea cu un Taur trebuie să se petreacă într-un restaurant frumos, cu alimente bogate, să participați la o degustare de vinuri, să petreceți noaptea la dans sau să mergeți la un concert. Taurul iubește luxul. Fiind un semn de pământ, pe acest nativ nu îi deranjează un picnic frumos în aer liber, dar ai grijă să aduci și niște lumânări parfumate.

Gemeni:

Dacă mergi la o întâlnire cu o persoană din zodia Gemeni, trebuie dusă într-un loc cu o mulțime de oameni în jur pentru a o menține stimulată mental și, dacă puteți avea o conversație plină de viață, este perfect. Pe acești nativi nu îi deranjează locurile zgomotoase sau aglomerate, cum ar fi un club, de fapt, acestea sunt genurile lor.

Rac:

Racii au nevoie de un mediu familiar pentru a-i face să se simtă confortabil și a le permite să se deschidă în fața ta. Un restaurant liniștit este probabil cel mai bun loc, mai ales în cazul în care aceștia au canapele în loc de scaune dure. Spune-i chelnerului să nu vă deranjeze prea mult, astfel încât să aveți o mulțime de timp pentru a vă familiariza unul cu celălalt și să vă puteți conecta emoțional.

Leu:

Cei din zodia Leu iubesc drama, așa că încercați să mergi la un film sau teatru. Dacă te duci la film, asigură-te că e ultimul film cu o stea, iar dacă te duci la teatru, asigură-te că e cea mai tare piesă de teatru. În cazul în care îi surprinzi flirtând cu persoanele din jur, nu ezita să arăți puțină de gelozie. De fapt, le place asta.

Fecioară:

Dacă mergi la o întâlnire cu o Fecioară, nu face nimic prea măreț sau sclipitor, și nu mergeți unde este mult zgomot. Optați pentru un loc liniștit, unde își pot auzi gândurile. Fecioara este semnul sănătății, așa că încercați un restaurant care servește alimente sănătoase, sau puteți opta pentru o sală de sport.

Balanță:

Dacă mergi la o întâlnire cu o Balanță, mergeți la un muzeu, o galerie de artă sau expoziții de artă. Această zodie apreciază cel mai mult expresia artistică. Poți să faci ceva artistic cu el, se va bucura să creeze ceva cu tine. Puteți încerca, de asemenea, să mergeți la cele mai noi locuri din oraș, indiferent dacă este vorba de un restaurant, club, sau parc. Balanțelor le place atenția, astfel încât preferă să ai ochi doar pentru ele atunci când sunteți înconjurați de persoane.

Scorpion:

Dacă mergi la o întâlnire cu un Scorpion, mergeți în locuri întunecate. Ei sunt atrași de întuneric, așa că trebuie să fie o întâlnire de seară. Acești nativi pot fi păsări de noapte, așadar nu ezitați să începeți întâlnirea la o oră târzie. Le place știința, astfel încât puteți încerca un muzeu de știință, mai ales dacă ceilalți oameni au plecat și puteți fi singuri. De asemenea, le place latura mai întunecată a vieții și subiectele tabu, așa că, dacă aveți posibilitatea să îi luați undeva unde au de-a face cu subiecte ca sexul, moartea, sângele și curajul, probabil vor țipa de veselie.

Săgetător:

Dacă mergi la o întâlnire cu un Săgetător, să ai deschidere pentru aventură. Săgetătorului îi place să facă lucruri capricioase, așa că orice ai de gând, probabil, nu se va întâmpla, de fapt. Vei începe bine, dar apoi virează în altă parte, astfel încât să mergi după el. Săgetătorii iubesc alte culturi și țări, astfel încât este indicat să mergeți la un restaurant care servește preparate exotice, iar dacă puteți pleca într-o excursie, faceți acest lucru, fie că este vorba doar de ceva în apropiere. Ceva extrem ar putea fi, de asemenea, demn de luat în considerare, de exemplu parașutismul, deoarece iubesc adrenalina.

Capricorn:

Întâlnirea cu un Capricorn trebuie să fie cât se poate de tradițională. Cina și un film reprezintă o regulă pentru acestă zodie. Lor nu le place să fie împinși în afara zonei lor de confort și doresc să facă ceea ce ei știu cel mai bine, așa că stai departe de nebunii. Dacă ai posibilitatea să îi duci la o petrecere cu o mulțime de oameni de succes, vei primi multe bile albe. Le place să fie în apropierea oamenilor din înalta societate.

Vărsător:

Nativul din această zodie iubește lucrurile care sunt neobișnuite și diferite de orice ar face în mod normal, astfel încât ieși cât se poate din zona ta de confort. Se simte confortabil, de asemenea, într-o întâlnire de grup, asta deoarece își dorește să fie, mai întâi de toate, prieten cu tine. Mergeți în locuri care sunt eco-friendly sau, în cazul în care puteți face unele activități umanitare împreună, ar fi o mare bucurie pentru el…

Pești:

Dacă mergi la o întâlnire cu cineva din acest semn zodiacal, trebuie să știi că este super romantic, probabil mai mult decât oricare altul, astfel încât va aprecia orice gesturi frumoase. Le-ar plăcea, de exemplu, o cină romantică și o plimbare pe plajă. Peștii iubesc apa, astfel încât puteți merge la un restaurant unde veți avea vedere spre apă. De asemenea, iubesc muzica, așa că încercați un concert, o simfonie sau mergeți la dans. Ei chiar doresc doar să fie aproape de tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed