Home Horoscopcompatibilitate zodii Cum se comportă fostele iubite în funcție de zodie

Cum se comportă fostele iubite în funcție de zodie

autor Elena Yvette
91 vizualizari

Cum treci peste o despărțire? Devii o fostă iubită care caută răzbunarea, sau te împaci cu ideea? În funcție de zodia ta, poți afla ce fel de fostă iubită ești.

Cum-se-comportă-fostele-iubite-în-funcție-de-zodie

Berbec

Femeia Berbec trece repede peste o despărțire. Nu plânge la seriale de dragoste, dar își amintește de fostul iubit. După ce a terminat o relație, Berbecul își ia tot timpul doar pentru sine, făcând lucrurile care îi plac.

Taur

Nu vei mai auzi de fosta ta iubită, dacă este din zodia Taur. Aceasta se rupe de tot ceea ce făceați împreună, chiar și de prietenii comuni, doar pentru a nu mai avea legătură cu fostul iubit.

Gemeni

Gemenii suferă în tăcere, fără a arăta acest lucru. Nativa acestei zodii pierde orice legătură cu fostul și se concentrează pe viitorul ei.

Rac

Racii trec cel mai greu peste o despărțire. Nativele din Rac vor relua relația cu fostul și speră la o împăcare, fiind foarte convingătoare.

Leu

Pentru Lei, un eșec în iubire este o cauză bună pentru a-și schimba viața. Nativele acestei zodii vor face tot ceea ce pot pentru a trece repede peste despărțire. Își schimbă locul de muncă sau chiar se mută în altă țară.

Fecioară

Fecioara suferă foarte tare după o despărțire, dar nu o va împiedica să treacă peste și să meargă mai departe. Nu are resentimente și ură pentru fostul partener și speră că va veni și momentul ei de fericire.

Balanță

Pentru Balanțe, o despărțire înseamnă automat și ură pentru fostul iubit. Femeilor din această zodie le este greu de crezut faptul că s-au despărțit și încearcă să îl pună într-o lumină proastă pe fostul.

Scorpion

Scorpionii iubesc foarte tare, dar, într-un context diferit, urăsc foarte tare. Nu își iartă niciodată fostul pentru acea despărțire și încearcă să dea vina pe el pentru tot ce s-a întâmplat.

Săgetător

Femeile Săgetător, ca foste iubite, sunt foarte liniștite. Acestea chiar rămân prietene cu foștii parteneri. Despărțirea se face pe cale amiabilă, fără a face scandal.

Capricorn

Pentru femeia Capricorn, o despărțire este greu de suportat și acționează verbal și chiar prin fapte. Aceasta își va arunca toate cadourile primite de la fostul iubit și îl va bârfi pe acesta prietenelor și cunoscuților.

Vărsător

Pentru femeile din zodia Vărsător, iubirea este frumoasă. Chiar dacă se despart cu greu de un partener, vor găsi puterea necesară de a trece peste, chiar dacă își va iubi fostul partener mult timp de atunci încolo…

Pești

Pentru Pești, despărțirea de persoana iubită este grea. Femeile din această zodie suferă foarte mult și le este greu să treacă peste. Realizează faptul că odată cu o cucerire nouă vor scăpa de toată iubirea și ura simțite pentru fostul iubit.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!