Home compatibilitate zodii Cum se comportă zodiile când sunt stresate

Cum se comportă zodiile când sunt stresate

autor Elena Yvette
536 vizualizari
Cum se comporta zodiile cand sunt stresate

Stresul este considerat a fi, pentru cea mai mare parte dintre noi, un factor perturbator al activităților de zi cu zi.

Calitatea unor lucruri făcute sub acțiunea stresului poate fi uneori îndoielnică, deoarece presiunea psihică pusă de acesta ne împiedică să ne exercităm abilitățile la potențialul maxim. Un aspect general valabil este acela că toți ne dorim să ne expunem cât mai puțin stresului, exprimându-ne preferințele pentru un mediu detensionat.

Din nefericire, fiecare dintre noi se confruntă zilnic cu factori care provoacă stresul, esențial este să știm cum să le facem față. Gestionarea resurselor de timp este, de regulă, cea mai bună armă împotriva stresului. Citind în continuare puteți afla cum se comportă în condiții de stres nativii celor douăsprezece semne ale zodiacului.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt considerați a fi persoane foarte bine organizate atunci când vine vorba de resursele temporale. În acest sens, atunci când Berbecii sunt stresați, acționează în mod haotic și dezorganizat.

Taur. Nativii Taur sunt permanent stresați, deoarece nu reușesc să se țină de o rutină, motiv pentru care consideră că orice formă de organizare este inutilă. Prin urmare, stresul face parte din viața de zi cu zi a nativilor Taur însă nu influențează în mod negativ activitatea acestora.

Gemeni. Cei născuți în zodia Gemeni sunt persoane care, contrar așteptărilor, atunci când parcurg o perioadă dominată de stres, în loc să se mobilizeze și să termine ce au de făcut în timp util, intră într-o stare de letargie care dă senzația că au ajuns la capătul puterilor.

Rac. Când vine vorba de nativii Rac, se poate crede despre aceștia că nu sunt niciodată stresați, iar acest lucru se datorează atitudinii lor relaxate pe care o afișează în permanență. Cu toate acestea însă, atunci când sunt stresați, Racii sunt dezorientați și reușesc cu greu să-și întocmească un plan după care să acționeze.

Leu. În ceea ce îi privește pe nativii Leu, considerați a fi persoane lucide, riguros organizate, s-ar crede că aceștia nu cunosc cum este să fie stresați. Se întâmplă și la case mai mari, iar atunci când sunt expuși unor condiții de stres, Leii își păstrează calmul și fac tot posibilul să facă bine ceea ce au de făcut.

Fecioară. În privința nativilor Fecioară, s-ar putea spune că stresul este parte integrantă a activității lor de zi cu zi. Spre deosebire de cei din celelalte zodii, de cele mai multe ori acești nativi își induc singuri această stare, amplificând-o fără a fi necesar.

Balanță. Despre cei născuți în semnul zodiacal al Balanței se poate afirma realmente că nu cunosc ce înseamnă stresul. În rarele situații în care singuri își creează situații de stres, aceștia sunt agitați și irascibili.

Scorpion. Nativii Scorpion au o modalitate originală de a aborda situațiile de stres, în sensul în care prezintă o atitudine glumeață asupra întregii situații. Simțul umorului este cel care îi ajută pe Scorpioni să depășească momentele stresante.

Săgetător. În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, aceștia nu sunt prieteni prea buni cu stresul, în ideea în care, atunci când sunt supuși unor factori de stres, se învinovățesc pentru situația în care se află.

Capricorn. Persoanele născute în zodia Capricornului se confruntă adesea cu situații de stres din cauza lipsei de organizare. În aceste situații, Capricornii apelează la membrii familiei sau la prieteni pentru a le cere sfaturi despre cum să depășească aceste momente.

Vărsător. Dacă nu ar exista stresul în viața lor, nativii Vărsător nu ar fi cu adevărat ei înșiși. Acești nativi se confruntă adesea cu stresul, deoarece fluctuațiile de organizare a timpului au loc adesea, iar aceștia funcționează foarte bine în situații de stres…

Pești. Despre nativii Pești se știe că sunt persoane extrem de responsabile, motiv pentru care se crede și că dețin trucuri cu ajutorul cărora combat situațiile de stres, astfel încât să ducă la bună sfârșit ceea ce au de îndeplinit.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies