HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum se despart zodiile de partenerii lor

Cum se despart zodiile de partenerii lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Cum-se-despart-zodiile-de-partenerii-lor.jpg

Ai impresia că relația nu mai funcționează și că vă veți despărți în curând? Nu te panica, înseamnă că nu sunteți făcuți unul pentru celălalt, dar iată la ce să te aștepți dacă se va despărți de tine:

Berbec: Pentru aceștia, a se îndrăgosti și a rupe o relație se întâmplă la fel de repede. Este de ajuns  să vă certați o singură dată mai tare ca de obicei, iar acesta o să plece cu trânteli de ușă, fără a se mai întoarce.

Taur: Îi place stabilitatea. Ruptura se poate produce doar dacă l-ai supărat cu ceva foarte tare. Dacă s-a întâmplat asta, nu o să apuci să îi ceri scuze că te-a înlocuit repede cu alta.

Gemeni: Este ceva normal să vă despărțiți și să vă împăcați și iar și iar la fel, până o să te saturi. Chiar dacă v-ați despărțit, după ce te vede o să îți ceară să ieșiți la o întâlnire.

Rac: Nu îi place singurătatea. Cel mai probabil de multe ori doar din acest motiv nu îți dă păpucii, iar dacă chiar se întâmplă, va pleca fără să îți spună ceva.

Leu: Categoric e vina ta. Orice s-ar fi întâmplat, este vina ta și nu ai dreptul (în viziunea lui) să îi comentezi ceva sau să îl iei peste picior, mai ales în public. Dacă s-a întâmplat asta, vei avea nevoie de multă răbdare pentru a te ierta.

Fecioară: Este greu să se despartă de cineva, deoarece consideră că a investit mult în acea persoană.

Balanţă: Îi este destul de greu să îți spună adio, dar de cele mai multe ori este ajutat de noua lui iubită. Deși este greu de crezut, bărbatul Balanță este greu uitat, un adevărat hoț de inimi.

Scorpion: O să te înșele când nu ești tu acasă, de aceea nu are de ce să îți dea păpucii, dar dacă tu i-ai trădat încrederea, ferește-te din calea lui.

Săgetător: Este simplu, nu îți va mai răspunde la telefon și va fi plecat de mult cât mai departe de tine.

Capricorn: Orice relație este foarte serioasă pentru Capricorn. Dacă vrea să se despartă, o va face într-un mod cât se poate de profesional și se va face foarte clar înțeles.

Vărsător:
 Respectul este mai sus de orice pentru acesta. De aceea, nu te va supăra din respectul pe care ți-l poartă…

Peşti: Nu vrea să te vadă plângând, de aceea când nu va mai vrea nimic cu tine, va pleca pur și simplu fără ca tu să știi sau să bănuiești ceva.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed