Home compatibilitate zodii Cum știi că relația ta s-a terminat în funcție de zodie

Cum știi că relația ta s-a terminat în funcție de zodie

autor Elena Yvette
579 vizualizari
Cum stii ca relatia ta s-a terminat in functie de zodie

Cu toții știm că despărțirile sunt unele dintre cele mai dureroase experiențe mai ales atunci când pe ultima sută de metri a relației observi clar că partenerul își schimbă vizibil comportamentul.

Clișeic însă, despărțirile pot aduce pe lângă sentimentele și stările negative, lucruri bune și frumoase. Decizia de a porni pe alt drum poate însemna apariția unor noi oportunități printre care descoperirea de sine, cunoașterea unei noi persoane poate mai potrivită și multe altele. Așadar, există câteva semne clare care odată observate marchează începutul declinului unei relații. Citind în continuare puteți afla care sunt semnele în funcție de care nativii zodiacului își dau seama că este timpul să pună punct relației pe care o au.

Berbec. Nativii Berbec sunt persoane care se dedică trup și suflet pentru relațiile pe care le au, punctul tare al relației lor fiind mențirea respectului și a sentimentelor care îi țin împreună. Așadar, Berbecii își vor da seama că relația lor este pe terminate în momentul în care nu se vor mai simți respectați de partenerul lor.

Taur. În ceea ce îi privește pe nativii Taur, aceștia pun foarte mare preț pe timpul petrecut în compania partenerilor lor, motiv pentru care încearcă prin orice mijloace să găsească ocazii potrivite pentru acest lucru. Prin urmare, nativii Taur vor simți că relația lor s-a terminat în momentul în care partenerul va găsi tot mai puțin timp pentru ei.

Gemeni. Persoanele născute în semnul zodiacal al Gemenilor sunt persoane extrem de extrovertite și comunicative mai ales în relația de cuplu. În acest sens, nativii Gemeni vor ști că relația lor s-a terminat în momentul în care nu mai găsesc subiecte în comun cu partenerul lor.

Rac. Cu nativii Rac treaba stă destul de diferit în sensul în care aceștia nu observă schimbările de comportament ale partenerului oricât ar fi ele de evidente. Cu toate acestea, singurul lucru care îi va face pe nativii Rac să se despartă de partenerul lor va fi adulterul.

Leu. Persoanele posesoare ale însemnului zodiacal al Leului sunt persoane pragmatice și raționale. În relațiile sentimentale, nativii Lei fac foarte multe eforturi pentru a menține flacăra vie și mare le este satisfacția în clipa în care partenerul le apreciază eforturile. În concluzie, în clipa în care partenerul nu le va mai întoarce aprecierea și satisfacția de care au nevoie, Leii vor ști că relația s-a încheiat.

Fecioară. În ceea ce îi privește pe nativii Fecioară, aceștia sunt cei care fac cele mai multe sacrificii pentru relația în care se află. Fecioarele pun partenerii pe primul loc și nimic nu este mai greșit decât această gândire. Așadar, nativii Fecioară vor simți că relația lor se apropie de sfârșit atunci când partenerul se comportă indiferent și îi tratează ca și cum nu ar exista.

Balanță. Nativii Balanță sunt persoane al căror semn zodiacal experimă faptul că sunt echilibrați, iubesc armonia și înțelegerea. Aspectul pe care mizează Balanțele atunci când doresc ca relația lor să funcționeze bine este comunicarea. Dacă comunicarea este deficitară, există mereu certuri și discuții pe care partenerul nu vrea să le rezolve atunci Balanțele vor decide că este timpul să pună punct.

Scorpion. Persoanele posesoare ale însemnului zodiacal al Scorpionului sunt persoane care pun foarte mare accent pe modul în care se distrează alături de partenerul lor. În acest sens, nativii Scorpion vor ști că relația lor s-a terminat în momentul în care partenerul lor nu dorește să mai ia parte la lucrurile care lor le fac plăcere.

Săgetător. Nativii Săgetător sunt persoane care acordă foarte multă încredere partenerilor lor precum și foarte multă susținere pentru absolut orice își propun. Așa cum este și normal, având în vedere că Săgetătorii sunt ambițioși și extrem de muncitori, așteaptă din partea partenerilor lor aceleași lucruri. În mod evident, momentul în care partenerul lor nu se va mai arăta disponibil să îi sprijine, Săgetătorii vor ști că acesta este finalul relației.

Capricorn. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia sunt firi extrem de geloase și se agață până și de cel mai mic detaliu atunci când partenerul lor dă semne în această direcție. Așadar, momentul în care Capricornii vor ști că relația lor se apropie de final este atunci când partenerul lor face aprecieri la adresa altor persoane căutându-le atenția.

Vărsător. Unul dintre lucrurile care îi ține pe nativii Vărsător într-o relație este chimia pe care o au cu partenerul lor. Dacă această chimie începe să dispară dintre un Vărsător și partenerul său, aceștia vor simți nevoia să se retragă nemaigăsindu-și locul și armonia.

Pești. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Peștilor sunt persoane care pun foarte mult preț pe discreție, intimitate și implicit pe un anumit grad de libertate. Momentul în care un nativ Pești își dă seama că relația lui s-a terminat este atunci când partenerul îi încalcă aceste limite și începe să-i țină evidența la tot ce face.

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies