HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum trec zodiile peste certuri? Pentru Tauri este important să recunoști că au mereu dreptate

Cum trec zodiile peste certuri? Pentru Tauri este important să recunoști că au mereu dreptate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/Cum-trec-zodiile-peste-certuri.jpg

V-ați certat mai tare și sunteți supărați unul pe celălalt? Stai liniștită, trebuie să existe o cale de împăcare. Astrele te pot ajuta cu niște idei despre modul în care poți remedia situația după o ceartă cu partenerul. Tot ceea ce trebuie să faci, este să îi găsești punctul sensibil, de aceea în articolul ce urmează îți spun câteva secrete despre fiecare zodie în parte.

Berbec
După o ceartă, tot ceea ce trebuie să faci este să faci tu primul pas spre împăcare. Pentru el, tot ceea ce contează este să îi ceri iertare și să îi faci promisiuni de care să te și ții. Dacă îi vei cere iertare în public, va aprecia mai tare gestul făcut.

Taur
Pentru aceștia este important să recunoști că au mereu dreptate. Dacă v-ați certat, indiferent de problemă, cel mai bine ar fi să recunoști că ai greșit, chiar dacă poate este vina Taurului. Trebuie să fii pregătită în cazul în care vă veți certa din nou, pentru că Taurii iartă foarte greu.

Gemeni
Aceștia au un simț al umorului foarte dezvoltat, de aceea vor aprecia orice gest spontan. Dacă v-ați certat de curând, tot ce trebuie să faci este să îl iei prin surprindere, poate cu un e-mail drăguț sau un sms când se așteaptă mai puțin. Pentru a evita certurile pe viitor, trebuie să știi că pentru Gemeni contează cel mai tare comunicarea în cuplu.

Rac
Racii sunt foarte sensibili și este foarte ușor să îi superi și să vă certați. Pentru ca nativul din aceasta zodie să te ierte, trebuie să ai foarte mare răbdare. Cel mai bun mod de a te ierta este să îi spui că fără el nu poți trăi și să îi promiți că îi vei acorda mai multă atenție pe viitor.

Leu
Cea mai bună soluție pentru a fi din nou lângă iubitul tău după o ceartă este să îi ceri iertare în cel mai profund mod și să îi spui că nu meriți iubirea pe care o poartă pentru tine. Se va întoarce la tine doar când consideră că ai făcut destule pentru a-l câștiga înapoi.

Fecioară
Este greu să obții iertare din partea unei Fecioare. Pentru Fecioară, o simplă discuție nu este de ajuns pentru a remedia situația. Aceasta are nevoie de o discuție foarte lungă în care va despica firul în patru și îți va reproșa multe lucruri, abia mai apoi va veni vorba despre împăcare.

Balanță
Dacă v-ați certat, este destul de greu să vă împăcați, deoarece Balanța este foarte greu de mulțumit. Este posibil să te ierte după ce îi vei spune cele mai dulci declarații de dragoste pe care nu i le-ai mai spus niciodată, dar vrea să se asigure că totul este din inimă și îți poate cere să compui o scrisoare romantică din inimă pentru el.

Scorpion
Tot ce trebuie să faci pentru a te primi din nou în viața lui este să îi arăți prin fapte, nu prin vorbe. Trebuie doar să îi demonstrezi că relația voastră este cât de poate de frumoasă și că despărțirea nu va avea loc prea curând, iar dacă i-ai demonstrat lucrurile acestea, cu siguranță te-a iertat pentru orice.

Săgetător
Cea mai bună cale de împăcare cu un Săgetător este să te împrietenești cu prietenii lui. Pentru acesta, grupul de prieteni este foarte important, iar dacă îi arăți că te-ai integrat în grupul lui de prieteni, atunci acesta este sigur că te poate ierta.

Capricorn
Tot ce trebuie să faci este să fi sinceră. Arată-i iubirea ta și asigură-l că puteți avea o viață frumoasă împreună. Trebuie să fii foarte sinceră, deoarece, dacă simte că l-ai păcălit, nu vei mai avea nicio șansă să îl recuperezi.

Vărsător
Pentru Vărsător este foarte important să comunici cât mai mult cu el după o ceartă. Cel  mai probabil te va asculta cu atenție și apoi își va exprima punctul său de vedere în legătura cu situația în care vă aflați. Chiar dacă vă certați foarte puțin, aceste certuri pot dispărea pentru totdeauna dacă știi cum să comunici cu el…

Peşti
Nu suportă să își vadă partenera supărată, de aceea este cel mai ușor de recâștigat după o ceartă. Tot ce trebuie să faci este să fii optimistă și să îi arăți cât de mult îl iubești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed