Home compatibilitate zodii Cum trec zodiile peste o zi proastă

Cum trec zodiile peste o zi proastă

autor Elena Yvette
94 vizualizari
Cum trec zodiile peste o zi proasta

Zilele proaste fac parte în mod inevitabil din viața fiecăruia. Unele persoane acceptă aceste momente ca fiind parte integrantă a unei vieți normale, obișnuite, în timp ce alții îi atribuie semnificații negative mult prea profunde pentru ceea ce este ea, de fapt.

Cum trec zodiile peste o zi proasta

Din fericire sau din nefericire, absolut totul este trecător, astfel că atât momentele bune, cât și cele mai puțin bune trec, se pierd în existența noastră cotidiană rămânând într-un stadiu imaginar de amintire. Nativii din fiecare zodie au modalitatea proprie de a trece peste o zi în care „Mercur este retrograd”.

Berbec. Nativii Berbec sunt firi competitive și ambițioase excesiv, așa că zilele proaste pentru aceștia sunt doar noi oportunități de a alimenta competiția cu propria persoană. Astfel, ei reușesc să treacă peste o astfel de zi analizând cele întâmplate și dându-și silința să devină mai buni decât cum au fost cu o zi în urmă.

Taur. Cei care stau sub semnul zodiei Taur sunt persoane care percep zilele proaste ca pe momente propice de a-și aduce aminte de lucrurile rele care li s-au întâmplat până atunci. Din acest motiv, modalitatea lor de a trece peste astfel de zile este izolarea și instaurarea unei stări de meditație.

Gemeni. Persoanele născute în zodia Gemeni își conștientizează temporalitatea zilei prin care trec și deși par că sunt copleșiți, își concentrează toate resursele pentru a ajunge la finalul zilei. Pentru a depăși astfel de momente, aceștia se refugiază  în sânul familiei sau în proximitatea celor dragi.

Rac. Racii sunt personalități extrovertite, ceea ce înseamnă că atunci când ei vor avea o zi proastă, ceilalți din jur vor ști cu siguranță. Aceasta este, de fapt, modalitatea lor de a trece peste o zi proastă, și anume, împărtășind celor din jur în încercarea lor de a se elibera de energiile negative acumulate.

Leu. Persoanele care sunt născute sub semnul acestei zodii sunt persoane înțelepte și calibrate din punct de vedere emoțional. În acest sens, în zilele care nu par a fi compatibili cu așteptările lor, acești nativi preferă să fie prudenți în acțiuni, uneori chiar limitându-le, pentru a nu da șansa apariției unor evenimente neplăcute.

Fecioară. Nativii Fecioară sunt persoane care percep în cel mai dezastruos mod zilele proaste, lăsând loc sutelor de interpretări ale zilelor de acest fel. Pentru a trece totuși peste zilele cu un astfel de potențial negativ, este suficient să aibă o conversație o persoană dragă, deoarece aceasta le poate alunga gândurile nepotrivite.

Balanțele. Persoanele care sunt născute în zodia Balanță iau zilele proaste ca pe un semn de a „suspenda” activitatea acelei zile. Astfel, cum altfel să treacă mai bine peste o zi proastă, decât dacă nu evitându-o complet?

Scorpion. Cei care sunt născuți sub semnul zodiacal Scorpion sunt, dintre toți nativii, cei care trec cel mai ușor peste zilele care nu rezonează cu ritmul lor obișnuit. Astfel, metoda lor de a trece peste impune adoptarea unui mod de gândire pozitiv, crezând în acest fel că vor reuși să atragă lucrurile bune și să pună o barieră în fața celor rele.

Săgetător. Nativii Săgetător nu pun preț pe zilele rele, ba chiar fac tot posibilul să le renege pe deplin. Atunci când o zi din viața lor dă semne că ar putea fi una nefructuoasă, ei se afundă în activități diverse care au menirea de a-i distrage, de a-i determina să uite că se confruntă cu așa ceva.

Capricorn. Nativii Capricorn sunt caractere puternice, ambițioase și care intuiesc încă de la primele semne o zi care nu le va flata activitatea. Astfel, conștientizează primejdiile și sunt prudenți în activitate. La finalul unei zile de acest fel, aceștia se destind împreună cu familia sau cu persoanele dragi, reușind să treacă peste momentele neplăcute din timpul zilei.

Vărsător. Aceștia sunt firi spontane și obișnuite în permanență cu fragilitatea momentelor. Din acest motive, o zi prostă a Vărsătorilor echivalează cu un nou prilej de a conștientiza efemeritatea și valoarea inestimabilă a momentelor de bucurie. Astfel, o zi proastă pentru Vărsători trece destul de ușor pe lângă aceștia deoarece sunt conștienți că are un final pe care îl așteaptă cu nerăbdare…

Pești. Zodia Pești este o zodie sensibilă și influențabilă peste măsură, astfel că zilele proaste sunt pentru acești nativi momente care le dau peste cap total activitatea. Totuși pentru a trece peste o zi proastă, ei recurg la discuțiile cu cei apropiați, discuții care îi ajută să uite cele întâmplate peste zi.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!