Homecompatibilitate zodii Cumpene și dezamăgiri pentru aceste zodii în luna Februarie: Leu…

Cumpene și dezamăgiri pentru aceste zodii în luna Februarie: Leu…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Cumpene si dezamagiri pentru aceste zodii in luna Februarie

Luna februarie nu este totuși cea mai benefică lună pentru nativii din următoarele zodii.  Vor urma schimbări majore încă din primele zile ale lunii. Viața profesională va fi în centrul atenției, iar viața personală va trece printr-o perioadă mai dificilă.

Gemeni

Modul în care comunici te poate scoate din încurcături sau poate să îți facă mai mult rău.  Ar fi bine să te gândești de mai multe ori înainte de a spune ceva, astfel încât să nu se întoarcă situația împotriva ta. Încearcă să acorzi atenție micilor detalii din jurul tău.

Dacă în perioada aceasta vor apărea probleme de sănătate, încearcă să te menajezi, astfel încât să nu se agraveze: stai la căldură, adoptă o alimentație sănătoasă și administrează tratamentul necesar.  Nu te suprasolicita la locul de muncă sau în timpul liber, găsește timp pentru tine, pentru bunăstarea și sănătatea ta.

Leu

Nu este chiar luna ta cea mai bună din an. Pe planul sentimental nu este o perioada foarte benefică pentru tine. Dragă nativule din Leu, nu trebuie să fii agitat, debusolat sau să renunți la ideea de dragoste. În acest moment cel mai bine este să te axezi pe planul profesional pentru a crea lucruri mărețe.

S-ar putea să fii presat de timp, deoarece nu ai parte de prea mult timp liber în luna februarie, locul de muncă te solicită din ce în ce mai mult, iar tu trebuie să te împarți între viața profesională și cea personală. Dacă ești într-o relație, încearcă să nu neglijezi cealaltă persoană, oricât de ocupat ești; câteva momente de atenție pot înseamnă mult, astfel vei putea evita certuri sau nemulțumiri. Va trece perioada aceasta, nu îți face griji!

Balanța

Luna februarie nu este cea mai potrivită pentru tine în privința sentimentelor, vor fi momente în care nici tu nu vei ști exact ce simți. Treci prin multe stări, de la nemulțumire, la nostalgie și vinovăție. Nu te gândi să propui soluții drastice, nici în cuplu, nici la locul de muncă.

Abia atunci când te vei liniști și vei putea analiza situația dintr-o altă perspectivă, lucrurile vor reveni la normal. Încearcă să ai o alimentație echilibrată, deoarece pot apărea afecțiuni ale sistemului digestiv. Ferește-te de alimentele care știi că îți fac rău și nu mânca tot pe fond de stres, dacă ai o perioadă mai tensionată.

Scorpion

În luna februarie, dragă nativule din Scorpion, te simți confuz și tensionat. Acordă timpul necesar pentru odihnă și să gestionezi mai bine orele petrecute la locul de muncă, astfel încât să ai mai mult timp liber. Vei avea de luat decizii importante, poate chiar unele definitive în privința unei persoane dragi sau a locului de muncă. Cel mai important lucru este să ai mintea limpede, astfel încât să găsești cea mai buna soluție!

Încearcă să nu ai reacții impulsive dacă trebuie să renunți la anumite lucruri pe care tu le consideri firești. Evită să te cerți cu persoanele importante din viața ta, deoarece reacțiile nesocotite se pot întoarce împotriva ta…

Săgetător

Este firesc pentru tine ca toate lucrurile să iasă după bunul tău plac, dar în acest moment s-ar putea să fii dezamăgită: nu iese totul chiar așa cum îți dorești tu. Provocările îți plac, așa ca obstacolele nu te vor descuraja. Încearcă să nu exagerezi cu cheltuielile, deoarece luna februarie nu este una foarte prielnică pentru tine. Acordă o atenție mai mare sănătății, chiar dacă nu te îmbolnăvești prea des, este bine să te protejezi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed