Home compatibilitate zodii De câte ore de somn au nevoie zodiile

De câte ore de somn au nevoie zodiile

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
De câte ore de somn au nevoie zodiile

Orele de somn de care avem nevoie pot fi stabilite după numeroase criterii, iar zodia pe care o avem poate fi unul dintre ele. Fie că este vorba de o zi întreagă sau doar de un „somn de frumusețe”, află din următorul articol de câte ore de somn au nevoie zodiile!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativilor din zodia Berbec nu le place să piardă timpul în decursul zilei și vor să își ducă la îndeplinire toate sarcinile pe care le au în program. Noaptea este momentul în care tot ceea ce își doresc este să se relaxeze. Pentru asta, au nevoie de șase, până la opt ore de somn.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur se numără printre cei mai activi. Când în sfârșit au terminat ceea ce aveau de făcut, ei au nevoie de încă o zi întreagă de somn pentru a se reface. Nimeni nu le poate perturba somnul în acele momente.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Dubla personalitate a nativilor din zodia Gemeni poate fi demonstrată și prin orele de somn de care au nevoie. Sunt zile în care munca din timpul zilei îi epuizează și au nevoie chiar și de 12 ore de somn pentru a se simți odihniți și, de asemenea, există zile în care se simt plini de energie și nu mai reușesc să adoarmă.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac au nevoie de șase, până la opt ore de somn pentru a se simți odihniți. Bineînțeles, la acestea se adaugă și orele de după petrecute în pat. Un lucru este cert, trezitul de dimineață nu este preferatul lor.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu au nevoie, de obicei, de opt ore de somn pentru a-și reîncărca bateriile pentru a doua zi. Totuși, atunci când este vorba despre o petrecere, pot sta chiar și zile întregi fără a închide un ochi.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară au un stil de viață foarte bine organizat, iar somnul nu face excepție de la regulă. Ei trebuie neapărat să doarmă opt ore pe zi, căci altfel vor fi obosiți și nu își vor duce la îndeplinire sarcinile.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță caută echilibrul în viața lor. Așadar, aceștia au nevoie de șase ore de somn, iar în următoarea zi vor fi gata să facă tot ceea ce și-au pus în plan.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion vor fi gata de a începe o nouă zi după nu mai mult și nici mai puțin șapte ore de somn. La acestea se adaugă și jumătatea de oră pe care o petrec stând în pat și verificând mesajele pe care le-au primit.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt petrecăreții zodiacului. Ei au nevoie doar de puține ore de odihnă pentru a se simți din nou în formă. De ce să doarmă, când sunt atât de multe lucruri distractive pe care le-ar putea face în acest timp?

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În timpul zilei, nativii din zodia Capricorn sunt foarte activi și preocupați de diferite activități pe planul profesional. Însă, pe timp de noapte au nevoie să își reîncarce bateriile. Pentru aceasta, trebuie să doarmă cel puțin opt ore.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător au nevoie de șase ore de somn în timpul săptămânii, astfel încât să își poată duce la îndeplinire sarcinile. În weekend însă situația se schimbă, iar aceștia pot avea nevoie chiar și până la 12 ore de somn…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești au nevoie de patru ore de somn pentru a se simți în formă, iar în acest timp nu își doresc să fie, sub nicio formă, deranjați. Altfel, vor avea o stare negativă toată ziua.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed