Homecompatibilitate zodii De ce nu ai noroc la bani, în funcţie de zodie: Racii nu au noroc la bani din cauza atitudinii pe care o au

De ce nu ai noroc la bani, în funcţie de zodie: Racii nu au noroc la bani din cauza atitudinii pe care o au

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/De-ce-nu-ai-noroc-la-bani-in-functie-de-zodie.jpg

O veche zicală spunea că banii nu aduc fericirea însă ştim cu toţii cât de importanți sunt pentru a ne simţi împliniți şi satisfăcuți. Pentru a ne putea îndeplini toate visurile, avem nevoie de o situaţie financiară care să ne susțină şi care să ne permită să ne atingem cele mai îndrăzneţe dorinţe.

Cu siguranţă au existat momente în viaţă în care am simţit că soarta este nedreaptă cu noi, că merităm să primim mai mult şi că banii pe care îi avem nu sunt de ajuns. Fiecare acţiune are motivele ei, nimic nu este întâmplător în viaţă şi nicio datorie nu va rămâne neachitată. De aceea, astrele vă vor spune care sunt motivele pentru care nu aveţi noroc la bani, ce ar trebui să faceţi în această privință şi cum arată viaţa voastră din punct de vedere financiar, totul în funcţie de zodie.

Astfel că Racii nu au noroc la bani din cauza faptului că sunt egoiști, iar viaţa a vrut să le dea o lecţie, Leii nu au noroc la bani deoarece au fost prea cheltuitori până acum, iar Fecioarele nu vor scăpa niciodată de ghinionul pe care îl au în ceea ce priveşte situaţia financiară.

De ce nu au noroc la bani Berbecii: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt nativii care încearcă mereu să economisească, însă viaţa le cam pune piedici. Oricât de atenţi ar fi la bani, aceştia se trezesc la sfârşitul lunii că trebuie să împrumute de la prieteni pentru a se descurca până la venirea salariului. Este important ca Berbecii să îşi facă mai multe calcule şi să fie mai atenţi la modul în care îşi manevrează banii, deoarece totul se întâmplă din cauza ignoranței lor.

De ce nu au noroc la bani Tauri: 21 aprilie – 20 mai

Astrele spun că Taurii nu au noroc la bani din cauza faptului că sunt pasionați de jocurile de noroc. Deşi, aparent, Taurii cred ca se vor îmbogăți, această obișnuință pe care o au îi va conduce spre faliment. Taurii se află într-un circuit continuu în care primesc foarte mulţi bani însă pierd mult mai mult.

De ce nu au noroc la bani Gemenii: 21 mai – 21 iunie

Gemenii au o pasiune aparte pentru băuturile fine, din această cauză cheltuiesc foarte mulţi bani pe lucruri nefolositoare, doar de dragul de a-şi mări colecţia de sticle unice. Din păcate, contul lor este pe sfârâite, iar producţia Gemenilor nu va fi niciodată de ajuns pentru a-şi satisface toate poftele. Gemenii nu au noroc la bani, deoarece consideră că aceştia nu se vor sfârşi niciodată.

De ce nu au noroc la bani Racii: 22 iunie – 22 iulie

Astrele spun că Racii nu au noroc la bani din cauza atitudinii pe care o au. Aceştia nu sunt darnici şi nu îşi ajută niciodată prietenii la nevoie, astfel că destinul le-a dat o lecţie făcându-i să simtă ceea ce simt şi oamenii cu mai puţin noroc decât al lor.

De ce nu au noroc la bani Leii: 23 iulie – 22 august

Leii nu au noroc la bani pentru că niciodată nu au economisit. Au fost mereu pe principiul de a-şi trăi viaţa cât mai bine, de a se relaxa în cele mai exotice locuri, cu cele mai scumpe lucruri, de aceea banii s-au cam împuținat şi vin din ce în ce mai greu în ultima perioadă, iar buzunarele nativilor din zodia Leului sunt cam goale.

De ce nu au noroc la bani Fecioarele: 23 august – 22 septembrie

Astrele spun despre Fecioare că s-au născut ghinioniste. Acestea se confruntă în mai toate domeniile cu situaţii neplăcute şi nu au avut niciodată noroc la nimic. Mai mult decât atât, niciodată nu au câştigat ceva în viaţă şi nu au primit lucruri gratis. Mereu au muncit pe brânci pentru a obţine ceea ce îşi doresc.

De ce nu au noroc la bani Balanţele: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele trec printr-o perioadă mai puţin plăcută. Astrele spun despre Balanțe că îşi vor reveni curând şi că va dispărea ghinionul în ceea ce priveşte situaţia lor financiară, deoarece sunt cei mai norocoși nativi şi au puterea de a atrage sume colosale de bani.

De ce nu au noroc la bani Scorpionii 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii nu au noroc la bani deoarece s-au învăţat să tot primească ajutor. Astfel că prietenii şi familia au încetat să îl mai sprijine pentru că nativii din zodia Scorpion nu au fost niciodată recunoscători şi nu şi-au dat datoriile înapoi. Astrele spun că Scorpionii ar trebui să pună osul la treabă deoarece se vor trezi fără niciun leu.

De ce nu au noroc la bani Săgetătorii: 22 noiembrie – 20 decembrie

Despre Săgetători astrele spun că nu vor avea noroc la bani până când vor începe să pună banii la saltea. Aceştia trebuie să conștientizeze că banii nu se fac uşor şi că este nevoie de multă muncă şi de un plan bine stabilit pentru a avea fiecare acţiune în ordine.

De ce nu au noroc la bani Capricornii: 21 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu au noroc la bani deoarece nu fac nimic în acest sens. Capricornii s-au învăţat să fie prea comozi şi nici Universul nu vrea sa le ofere ceva. Astrele spun că ar fi cazul să lase lenea şi să facă ceva, pentru ca banii trag la bani!

De ce nu au noroc la bani Vărsătorii: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii sunt nativii care  au avut mereu noroc la bani, însă este important ca aceştia să nu uite că foaia se poate schimba oricând şi că pot pierde totul. De aceea, ar fi bine să pună ceva şi la bancă…

De ce nu au noroc la bani Peştii: 19 februarie – 20 martie

De ce nu au Peştii noroc la bani? Astrele spun că ar fi o chestiune genetică sau doar poate fi vorba de ceva care se tot repetă. Nu se ştie încă dacă vor depăşi această situaţie însă ar fi bine să treacă peste cât mai repede.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed