HomeHoroscopcompatibilitate zodii De ce se spune că ai o relație karmică

De ce se spune că ai o relație karmică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/De-ce-se-spune-că-ai-o-relație-karmică.jpg

Atunci când îți întâlnești partenerul karmic, ai impresia că îl cunoști de o viață, simțind o familiaritate incredibilă. O astfel de relație trece dincolo de barierele spațiului și timpului și se duce direct în adâncul sufletului.

Familiar nu este același lucru cu karmic

Chiar dacă atunci când cunoști pe cineva ai impresia că vă cunoașteți de o viață și ai o senzație de familiaritate, asta nu înseamnă neapărat că este vorba despre o relație karmică.

Nu înseamnă că o persoană este potrivită pentru tine doar pentru că îi cunoști și înțelegi anumite obiceiuri și tabieturi.

Toți avem tendința de a ne alege același tip de partener, iar dacă acesta este mereu unul nepotrivit, înseamnă că problema se află la noi.

Karma versus dragoste

O relație bazată pe abuz și dependență se deosebește foarte ușor de una karmică. Știi că te afli pe drumul cel bun atunci când te simți atrasă puternic de o persoană, dar odată cu această trăire te simți și liberă, plină de pace și capabilă să te dezvolți mai ușor ca înainte, datorită persoanei din jurul tău. Dacă te simți tristă din cauza relației, dacă primești vorbe urâte, dacă te simți constrânsă și ai impresia că tu tragi ca acea relație să funcționeze, cu siguranță este vorba doar de o dependență afectivă…

Karma ta nu este același lucru cu karma relației voastre

Dacă tu ai impresia că trebuie să crești și să te dezvolți din punct de vedere karmic, nu înseamnă că și partenerul sau relația se află într-o situație similară. Singurul scop major al unei astfel de relații este să te învețe și să te ajute să ajungi acolo unde ți-ai propus. Chiar dacă o relație karmică se sfârșește, asta nu înseamnă că nu te mai poți îndrăgosti, ci doar că ești pregătită pentru următorul pas, pentru că ai învățat un lucru în plus.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed