Doar 4 zodii vor avea parte de mulți bani în această toamnă. Leu, Săgetător…

Share

  • Doar 4 zodii vor avea parte de mulți bani
  • Află care este situația acestora, mai ales în plan financiar

Leii, fecioarele și săgetătorii, sunt o parte din zodiile prietene cu succesul și norocul, în sezonul următor.

Berbec
( 21 martie – 21 aprilie )
Vei ajunge destul de sus în carieră și cu toate că, nu te numeri printre cele mai norocoase zodii, acesta te va însoți de la distanță. Menține-ți poziția și lucrează mai mult pentru a simți succesul în mâinile tale. Vei strânge o sumă frumușică de bani, dar tu țintești mai sus.

Taur
( 21 aprilie – 20 mai )
Va fi o perioadă plină de oportunități pentru tine, dar o dorință din trecut te oprește din a-ți duce la bun sfârșit planurile. Pesemne, ai încheiat pactul cu norocul, însă succesul pare să te recucerească, dă-i o șansă, invită-l la primul date. Nu lăsa partea afectivă să te influențeze.

Gemeni
( 21 mai – 20 iunie)
Te numeri printre cele mai norocoase zodii din orice punct de vedere, în perioada următoare. Prin felul tău de a gestiona orice fel de problemă, reușești să te poziționezi în topul celor mai înstărite zodii. Proiectele la care alegi să participi, dar și jobul de zi cu zi, sunt cele mai importante surse de venit.

Rac
( 21 iunie – 22 iulie )
În general, îți stă mintea doar la cum i-ai putea ajuta pe cei din jur, nicidecum la un mod de a te îmbogăți facil și rapid, deși ești fanul banilor. Cu alte cuvinte, te ocupi mai atent de oamenii pe care îi ai lângă tine, de partener și mai puțin de partea financiară, de aceea e puțin dificil să te încadrăm la o categorie: norocos sau ghinionist, tocmai pentru că nu vânezi reușita.

Leu
( 23 iulie– 22 august)
Se zice că cei născuți sub acest semn zodiacal, au în sânge ideea că sunt cei mai grozavi, acesta este și secretul care îi trimite pe nativii lei, în topul celor mai norocoase zodii atât în perioada curentă, cât și în general. Când le este arătat un drum favorabil, aceștia profită și fac din el o cale către succes.

Fecioară
( 23 august – 22 septembrie )
De altfel, nici fecioarele nu sunt mai prejos. După o lungă perioadă, în care norocul a fugit de această zodie, în sfârșit lucrurile par să evolueze în plan financiar și pentru ea. Aceasta știe ce are de făcut și calculează cât are de muncit până să se poată numi “om de succes”. Face o impresie bună la primul job, la interviu, în fața șefilor, lucru care îi ușurează ascensiunea spre succes.

Balanță
( 23 septembrie – 23 octombrie )
Pentru o bucată de vreme, nu erai sigur dacă te afli pe drumul cel bun, în ceea ce privește cariera. Erai nemulțumit de tine, pentru felul în care performai, dar lucrurile mereu se vor așeza, mai ales pentru cei care se străduiesc, așa cum faci și tu. Nu ești curtat de noroc, nici măcar de succes, dar mergi pe un drum sigur care te învață să fii mereu modest.

Scorpion
( 23 octombrie – 22 noiembrie )
Orice ai de gând să faci pe viitor referitor la carieră, niciodată să nu renunți la a fi un om statornic, muncitor și disciplinat. În ceea ce privește latura profesională, nu ești norocos, te menții pe o linie de plutire, însă. Fă anumite alegeri care să fie bune pentru tine, indiferent de care sunt predicțiile astrologice, continuă să dai tot ce poți.

Săgetător
( 23 noiembrie– 21 decembrie)
Astrologii te consideră a fi cel mai norocos semn astral, cel puțin o perioadă de acum încolo. Guvernat de planeta Jupiter, săgetătorul beneficiază de un super start în ceea ce privește un nou job sau proiect. Nu trebuie să depui foarte mult efort, lasă asta în grija planetelor care se vor poziționa în favoarea ta.

Capricorn
( 22 decembrie – 19 ianuarie )
Se pare, că în cazul tău, partea financiară este puternic zdruncinată de problemele sentimentale, care te împiedică din a te desfășura la capacitate maximă. Pui înaintea oricărui alt aspect, bunăstarea celor din viața ta, faci ordine în rândul prietenilor și nu prea te agiți în plan profesional. Acest risc are consecințele sale.

Vărsător
(20 ianuarie – 19 februarie )
Vărsătorii sunt recunoscuți pentru istețimea lor și pentru capacitatea de a încropi un plan în orice situație. Faptul că sunt descurcăreți îi încadrează la zodiile norocoase, care cu ajutorul talentului lor înnăscut, se vor imobiliza pe plan profesional. Sunt răsplătiți pentru toată munca depusă prin prime sau măriri generoase de salariu.

Pești
( 20 februarie – 20 martie )
Pentru tine, perioada care urmează este încărcată. Nu îți vezi capul de treabă și totuși, nu se prea poate afirma, că ești norocos sau plin de bani. Își urmezi cursul vieții și nu ceri mai mult decât poți să duci. Ești mulțumit cu situația financiară actuală și te consideri norocos pentru cât ai. Este de apreciat și bună de păstrat, această atitudine de învingător…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news