Home Horoscopcompatibilitate zodii Dupa cati barbati o sa suferi in functie de zodie

Dupa cati barbati o sa suferi in functie de zodie

autor Elena Yvette
284 vizualizari
Dupa cati barbati o sa suferi in functie de zodie

Se spune că fiecare persoană are trei mari iubiri într-o viață, dar poate suferi de mult mai multe ori. Așadar, haideți să vedem împreună după câți bărbați va suferi fiecare zodie în parte!

Berbec

Nativa Berbec va suferi foarte puțin. Ori va avea o singură relație de-a lungul vieții, ori va suferi de foarte puține ori. Nu acceptă să sufere, deoarece consideră ca este o pierdere de timp, așa că nu-și va irosi lacrimile. Va face tot posibilul să treacă peste cât mai rapid și să își continue planurile.

Nu va lăsa niciun bărbat să îi frângă inima și mereu va face în așa fel încât să nu sufere. Nu crede că relațiile eșuate merită lacrimi și suferință și, tocmai de aceea, nu va renunța la inima sa de gheață.

Taur

Va suferi ceva, deoarece se implică în relații de lungă durată, însă nu au toate un final fericit. Va vărsa câteva lacrimi, dar va găsi mereu puterea de a o lua de la capăt. Relațiile de lungă durată își vor pune amprenta, dar nu o va doborî nimic.

O va lua mereu de la capăt, deși știe că există posibilitatea de a fi rănită din nou. Iubirea adevărată este cea care contează cu adevărat și este convinsă că pentru o relație adevărată merită suferințe anterioare.

Gemeni

Nu îi stă în fire să se implice într-o relație serioasă și nici să se atașeze, așa că, nici nu va avea după cine să sufere. Va zbura din floare în floare și nu va lăsa niciun bărbat să îi rănească sentimentele.

Știe foarte bine că acest capitol al relațiilor este unul foarte sensibil, așa că nu va accepta să sufere după niciun bărbat.

Rac

Cum eşti o familistă convină, vei pleca din fiecare relaţie care nu promite nimic. Vei ştii când este momentul să pui punct şi nu te vei lăsa rănită de cineva care este doar trecător.

Însă vei vărsa lacrimi doar pentru un singur bărbat. Deşi eşti o fire sensibilă, nu te vei lăsa doborâtă  aşa uşor, dar fiecare fată are un băiat care a făcut-o să plângă.

Leu

Ştii foarte bine ce vrei de la viaţă, dar şi cum îţi doreşti să fii tratată într-o relaţie. În momentul în care relaţia în care eşti implicată nu îţi va oferi ceea ce vrei, vei pleca imediat, fără regrete şi fără să mai stai pe gânduri.

Însă, cu toate acestea, vei suferi şi tu. Trei bărbaţi îşi vor pune amprenta asupra ta şi te vor face să verși câteva lacrimi, dar vei trece repede peste, fără probleme.

Fecioară

Pentru tine, capitolul relaţiilor este unul destul de bun, deoarece nu vor fi foarte multe probleme ce îşi vor face simțită prezenţa.

Parcursul tău amoros va fi presărat de câteva relaţii trecătoare, neimportante, relaţii ce îţi vor ocupa timpul. Vei avea o singură relaţie serioasă care, spre marea ta fericire, va ţine pentru totdeauna.

Fecioara face parte din topul zodiilor norocoase, care nu vor plânge din cauza niciunui băiat.

Balanţă

Deşi sunt firi extrem de calculate, Balanţele nu pot calcula şi cât trebuie să investească într-o relaţie.

Balanţele se lasă conduse de fiorii primei iubiri şi se implică mult mai mult decât ar fi cazul. Din păcate pentru ele, prima relaţie se demonstrează a fi un real dezastru, lucru ce le va face pe native să sufere.

Însă, acest lucru nu va dura prea mult, deoarece relaţia ce va urma le va aduce zâmbetul pe buze din nou.

Scorpion

Ce trebuie să se ştie despre femeile Scorpion este faptul că ele nu vor suferi niciodată după niciun bărbat, din două motive.

Primul motiv ar fi că nu toţi bărbaţii vor să aibă o relaţie cu femeia Scorpion, deoarece ştiu cât de pretențioasă este şi ce aşteaptă să primească.

Al doilea motiv este că nativa nu vrea o relaţie cu oricine, deoarece are nişte standarde foarte bine definite şi nu şi le va schimba pentru nimic în lume.

Aşadar, femeia Scorpion nu va suferi după niciun bărbat. Ori nu va accepta relaţiile, ori va pleca atunci când simte că nu merge, ori va găsi pe cineva care să devină totul pentru ea.

Săgetător

Dacă stai să numeri toate dățile în care ai suferit după un băiat, este foarte posibil să pierzi șirul. Te implici mult prea mult, laşi de la tine şi, din păcate, ajungi să fii rănită de fiecare dată. Verşi foarte multe lacrimi şi crezi că totul se întâmplă din vina ta.

Ai multe relaţii până când îţi vei întâlni prințul, iar multe dintre ele îţi vor provoca multă suferință şi regrete.

Partea bună este că mereu te vei ridica şi vei fi mai puternică.

Capricorn

Datorită firii puternice pe care o au, nativele din Capricorn nu suferă după niciun bărbat. Nu se lasă călcate în picioare, iar de fiecare dată când simt că relația este aproape de final, vor pleca înainte de a le fi rănite sentimentele.

Nu vor accepta să sufere după cineva, deoarece cred că este o irosire a timpului. Nu vor vărsa nici măcar o lacrimă, deoarece nu văd rostul suferinței.

Vărsător

De fiecare dată când relația ta pare să ia amploare, ceva se va întâmpla și vei începe să verși multe lacrimi. Deși încerci să faci tot posibilul pentru a menține relația și a o readuce pe făgașul normal, îți vei da seama că tu ești singura care va vrea să repare ceva și vei suferi după fiecare bărbat pierdut.

Pui prea mult suflet și ai prea multă încredere în partener, iar dezamăgirea va fi la fel de mare…

Pești

Femeile Pești sunt extrem de emotive, sensibile și se consumă pentru fiecare relație eșuată. Încearcă să mențină flacăra vie și nu renunță prea ușor. Cu timpul, nativa din această zodie va înțelege că efortul trebuie să vină din ambele părți, dar va suferi la fel de mult. Însă lacrimile vor fi uitate când în viața ei va apărea persoana care o va face să verse doar lacrimi de fericire.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies