Homecompatibilitate zodii Dupa câți bărbați vei suferi în funcție de zodie

Dupa câți bărbați vei suferi în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 5 minute timp de citit
Dupa cati barbati vei suferi in functie de zodie

Dragostea este, fără doar și poate, cel mai frumos sentiment de care avem parte în această viață. Însă, acest lucru nu garantează un final fericit întotdeauna. Fiecare nativă va avea parte de despărțiri, iar noi vă vom spune după câți bărbați vei suferi în funcție de zodie.

Berbec

Faci parte din categoria femeilor norocoase, deoarece nu vei suferi sau, dacă se va întâmpla, vinovat va fi un singur bărbat.

Vei avea relații care se vor încheia din diferite motive, dar nu vei suferi. Vei iubi un singur bărbat cu adevărat, iar singura dată când tristețea va interveni va fi atunci când certurile vor fi mari. Însă, cu toate acestea, nu se compară cu suferința nativelor din celelalte zodii. Ești o norocoasă.

Taur

Ești o fire puternică, o persoană care știe ce vrea de la viață și care nu intră în relații care nu au un viitor.

Cu toate acestea, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și vor exista trei bărbați care te vor face să suferi. Chiar dacă la început totul va fi frumos și relațiile chiar par să aibă un viitor, se va întâmpla ceva pe drum, iar sfârșitul va fi inevitabil.

Cu toate acestea, nu te vei lăsa doborâtă și vei trece peste, iar suferința va dispărea.

Gemeni

Deoarece nu știi exact cum vrei să fie un bărbat și nu ai un model stabilit în minte, vei avea relații cu bărbați diferiți, deoarece ești în căutarea relației perfecte. Faptul că nici tu nu știi exact ce vrei va aduce certuri în relație, iar despărțirea va veni odată cu ele.

Doi bărbați vor fi cei care îți vor răni sufletul și îți vor provoca suferință, dar vei reuși să treci repede peste, deoarece vei fi în căutarea noului tip de bărbat.

Rac

Ești o fire sensibilă, cea mai sensibilă din zodiac, iar lucrul acesta îți va da mari bătăi de cap. Vei suferi din cauza fiecărui bărbat, deoarece dezamăgirea va fi cea care va pune stăpânire pe tine.

Fie că ai așteptări sau nu, faptul că îți place el, ce să mai spunem de îndrăgostit, te face să suferi, te vei închide în tine însăți și vei avea impresia că niciodată nu vei fi fericită.

Este doar o etapă și va veni și vremea ta.

Leu

Știi cum să te porți într-o relație și cum să îi faci pe băieți să te iubească, dar, câteodată, aceste lucruri nu sunt suficiente.

De trei ori vei suferi și vei regreta faptul că despărțirea a avut loc, deoarece vei considera că ai plecat prea repede. Ești o persoană extrem de orgolioasă, iar acest lucru se vede și în relațiile în care ești implicată, acesta fiind și motivul pentru care certurile iau naștere.

Fecioară

Și tu te numeri printre norocoasele zodiacului, deoarece, deși vei avea câteva relații în decursul anilor, nu vei suferi.

Știi exact cum vrei să fie bărbatul de lângă tine și, dacă nu îndeplinește acele standarde, vei vedea relația ca fiind una superficială și nu vei suferi dacă se va termina.

O singură dată te vei îndrăgosti cu adevărat, iar acea persoană va fi alesul inimii tale.

Balanță

Prima despărțire este cea mai grea, iar tu te-ai convins de asta.

Prima despărțire a fost foarte grea, dureroasă și ai suferit cât pentru toate despărțirile ce au urmat și vor urma. Însă, partea bună este că niciodată nu vei mai suferi la fel de mult pe cât ai suferit atunci.

Acea despărțire a fost și cea care te-a maturizat și care te-a învățat cum să treci mai repede peste, te-a învățat să nu mai suferi atât de mult și te-a făcut mai puternică.

Scorpion

Și tu te numeri printre preferatele astrelor, deoarece tu nu vei suferi după niciun bărbat.

Știi foarte bine cum vrei să fii tratată, cum vrei să se comporte un bărbat cu tine și, dacă acesta nu întrunește toate calitățile pe care tu le vrei și nu te respectă, vei pleca fără să mai stai pe gânduri.

Chiar dacă o relație la care tu țineai foarte mult s-a încheiat, îți faci bagajele și pleci, deoarece, dacă era ceva adevărat, nu se termina.

Săgetător

Vei avea mai multe relații în viață, fie că sunt ele serioase sau doar pasagere. Însă, te vei implica în fiecare dintre ele, vei pune suflet și vei suferi când fiecare dintre ele se va termina.

Avantajul tău este că vei reuși să treci peste destul de ușor, deoarece ești o fire puternică și te vei axa pe alte lucruri ce îți aduc fericire.

Vei suferi mereu, dar vei fi cu capul sus întotdeauna.

Capricorn

Vei avea relații de-a lungul timpului, dar care nu se vor termina în modul în care îți dorești tu. Te vei îndrăgosti ca un copil, vei râde, te vei simți bine, dar vei avea și tu inima frântă când va veni despărțirea. Chiar dacă vei vrea ca el să fie alesul, lucrurile nu vor sta chiar așa.

Însă, cu toate acestea, îți vei găsi alesul atunci când vei trece de vârsta de 30 de ani, deoarece aceea este cea mai potrivită perioadă pentru tine.

Vărsător

Îți pui sufletul pe tavă în fața persoanei iubite și ești în stare să faci orice pentru ca relația să meargă așa cum trebuie. Ești o fire romantică, idealistă și care visează la relația perfectă, iar, atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie, suferi.

Băieții nu se vor ridica la nivelul așteptărilor tale, dar nu pentru că ai cere prea mult, ci pentru că interesul lor nu este la fel de mare ca al tău.

Pești

Faci parte din categoria femeilor care dau dovadă de o sensibilitate aparte, iar acest lucru îți va face foarte mult rău. Fiecare bărbat care va pleca din viața ta îți va provoca suferință și va fi imposibil să nu verși o lacrimă atunci când despărțirea va avea loc…

Vrei ca relația să meargă perfect, iar așteptările sunt mari, dar efortul partenerilor nu este pe măsură.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed