Home Horoscopcompatibilitate zodii Fantezii sexuale ale femeilor în funcție de zodie

Fantezii sexuale ale femeilor în funcție de zodie

autor Elena Yvette
1564 vizualizari

Cu siguranță fiecare dintre noi avem anumite fetișuri atunci când vine vorba de clipele intime din dormitor. Te-ai gândit vreodată că semnul tău zodiacal te influențează în această privință?

Fantezii sexuale ale femeilor în funcție de zodie

Află care sunt fanteziile femeilor în funcție de semnul lor zodiacal.

Berbec
Fire pasională, energică, al cărei foc pare să nu se mai stingă, femeia Berbec dorește,  fără nicio îndoială, să domine. Micile accesorii care să-i stimuleze dorința cu siguranță își vor face prezența pe noptiera ei. Nu se va teme să le folosească, mai ales dacă plăcerea va fi împărțită la doi!

Taur
Fiind pasionate de gătit și gastronomie, nativele acestei zodii vor apela, fără a se gândi de două ori, la alimente din bucătărie pentru a „îndulci” trupul partenerului și pentru a-și potoli astfel pofta pentru dulce.

Gemeni
Femeia Gemeni va fi mereu dispusă să încerce poziții noi în dormitor. Nu se teme să se joace, iar dacă adăugăm ecuației și „jucării” sexuale, acestea sunt deja cireașa de pe tort!

Rac
Nativele acestei zodii ascund în interior mici scântei care, odată atinse, vor provoca adevărate incendii. Sexul în locuri „periculoase” este punctul lor de interes, cu cât ies mai des în oraș cu partenerul lor, cu atât imaginația acestora va deveni mai bogată.

Leu
Acestea doresc să fie tandre și ușor sălbatice în același timp, nu vor să fie dominate însă o mică palmă în zonele mai curbate ale corpului cu siguranță nu le va supăra.

Fecioară
Adoră creativitatea și ideile îndrăznețe, lucruri care o stimulează în a comunica puțin mai direct pentru a ajunge în punctul dorit – orgasmul. Dacă partenerul are la el și câteva accesorii care-i vor permite să lege femeia Fecioară de pat, acesta va fi punctul pus pe „i”!

Balanță
Echilibrate din fire, nativele acestei zodii vor să primească, dar să și ofere plăcere. Dacă este inclusă o cadă plină cu spumă și câteva lumânărele, aceasta este cu siguranță rețeta succesului pentru ele!

Scorpion
Preferă misterul și nu „cărțile” aruncate pe față. Femeia Scorpion este adepta Kamasutrei și nu se va feri să-și provoace partenerul în a încerca poziții descrise în aceasta.

Săgetător
Locurile publice, adrenalina și tot ceea ce implică mici riscuri, această nativă este dispusă să și le asume. Nu se ferește în a încerca mereu tot ceea ce este nou în materie de sex, iar acest lucru este cu siguranță un beneficiu și pentru partenerul ei.

Capricorn
Dacă-i arați că ești bărbatul potrivit pentru ea, nativa Capricorn cu siguranță va fi dispusă să experimenteze în dormitor. Va pune în aplicare toate farmecele sale și nu se va feri în a împrumuta idei din filmele „ispititoare”.

Vărsător
Femeia Vărsător iubește natura și vede în aceasta locul perfect pentru a da frâu imaginației sale în materie de dragoste. Un mic picnic poate fi ușor transformat într-una dintre cele mai fierbinți partide de sex…

Pești
Fetișul nativelor acestei zodii constă în decoruri cât mai romantice, lucru care le stimulează mereu în a oferi plăcere partenerului. Petale de flori, o șampanie pusă la rece și câteva lumânări vor fi mai mult decât suficiente pentru a le satisface.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies