HomeHoroscopcompatibilitate zodii Femeia LEU | Cu ce zodii ești compatibilă?

Femeia LEU | Cu ce zodii ești compatibilă?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Femeia-LEU.jpg

Le vei ierta orice Balanțelor, dar nu vei rezista analizelor critice ale Fecioarelor. Nativul din zodia Săgetător te fascinează prin bunătate și simț al umorului? S-ar putea să fie sufletul tău pereche! Înainte de căsătorie, nu refuza nicidecum o aventură cu un Scorpion!

BERBEC

Berbecul și Leoaica se potrivesc de minune! Eleganța regală și exigența femeii Leu îl fascinează pe nativul Berbec pentru totdeauna, iar după ce își cunosc amândoi calitățile și defectele, vor evita cu succes situațiile conflictuale.

TAUR

Foc irezistibil la început în cuplul Leu – Taur! Dar… spiritul independent, ferm și, uneori, autoritar al Leoaicei îl va descuraja pe bărbatul Taur care nu va putea domina relația așa cum este el obișnuit.

GEMENI

Maestru al cuvintelor și fire ludică, bărbatul Gemeni se aventurează cu entuziasm în jocul seducției unei Leoaice. Femeia Leu va fi fascinată de el, dar s-ar putea ca, în final, jocul să fie condus doar de ea! Va accepta un Geamăn independent și liber acest lucru?

RAC

Familist și sensibil, bărbatul Rac i-ar putea oferi femeii Leu tot ce și-ar putea dori: iubire sinceră, pasiune, loialitate, încredere și… o familie frumoasă. Dar Leoaica, însă, va tânji după un „bad boy” care să lupte pentru ea și să îi ofere experiențe unice.

LEU

Un Leu și o Leoaică?! Fie își construiesc regatul, fie… ies scântei! Două caractere puternice și autoritare cum sunt ei s-ar putea, de multe ori, să își termine discuțiile prin conflicte. Până la urmă cine are dreptate? Regele sau regina?

FECIOARĂ

Bărbatul Fecioară și femeia Leu nu vor rezista împreună! Leoaica este pasională, trăiește cu intensitate, spre deosebire de nativul Fecioară, care evită emoțiile puternice și analizează rațional totul. Când acesta va depăși doza maximă de critici admise de Leoaică, relația lor se va spulbera…

BALANȚĂ

Balanță și Leu? Chimie, chimie, chimie! Între cei doi se naște o atracție puternică și ireversibilă care îi va schimba complet pe amândoi. Nativul Balanță îi va dedica tot timpul lui Leoaicei, iar aceasta va fi capabilă să treacă cu vederea defectele lui, inclusiv o posibilă infidelitate…

SCORPION

O Leoaică trebuie să spună „DA” aventurii cu un Scorpion! Nopțile vor fi pline de pasiunea dezlănțuită din caracterele puternice ale celor doi, energia lor erotică îi va transpune în sferele înalte… Dar… păcat că răsăritul soarelui scoate la iveală diferențele de opinie și incompatibilitățile dintre cei doi.

SĂGETĂTOR

Un alt partener perfect pentru o Leoaică este, fără îndoială, Săgetătorul! Acesta o cucerește prin generozitate și simț al umorului, transformând fiecare zi într-un prilej de a zâmbi sau de a râde împreună. Micile certuri nu vor face altceva decât să întărească relația lor. Caută-ți rapid Săgetătorul!

CAPRICORN

Atras de eleganța și fire ei deschisă, Capricornul va încerca să o cucerească pe nativa Leu prin fidelitate, responsabilitate, maturitate și… multe cadouri. Dar Leoaicei îi va lipsi în această relație aventura, pasiunea, dinamismul, iar seriozitatea și angajamentele Capricornului o vor îndepărta destul de repede…

VĂRSĂTOR

Zodii diametral opuse, Vărsătorul și Leul se atrag ca doi magneți! Leoaica se îndrăgostește de generozitatea și spiritul de aventură al Vărsătorului. Acesta e fascinat de compania femeii Leu, având nevoie de cineva care să îl domine și să îl aducă, uneori, cu picioarele pe pământ. Cât vor rezista însă? Greu de spus… e nevoie și compromisuri pentru o relație de lungă durată!

PEȘTI

Nativul Pești va fi acaparat de atitudinea maternă iubitoare și protectivă a femeii Leu. Exact de acest lucru are nevoie un Pește; motiv pentru care el va trece cu vederea excesele de putere manifestate, uneori, de Leoaică. Aceasta se va simți fericită alături de un bărbat care îi permite să preia inițiativa, dar o și domolește din când în când!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed