Home Horoscopcompatibilitate zodii Femeile norocoase ale zodiacului cu un destin fericit

Femeile norocoase ale zodiacului cu un destin fericit

autor Elena Yvette
1168 vizualizari

Potrivit anumitor astrologi, femeile născute sub anumite semne zodiacale vor avea parte de un destin frumos și fericit. Mai jos este lista celor patru zodii:

Taur – Încăpățânate și luptătoare, femeile din zodia Taur sunt răsfățatele zodiacului. Acestea știu exact ce își doresc de la viață: împlinire atât pe plan personal, cât și profesional, iar perseverența și ambiția cu care sunt înzestrate le vor ajuta să își împlinească toate visurile mai devreme sau mai târziu.

Rac – Extrem de atașate de familie și de persoanele dragi femeile Rac își găsesc împlinirea în iubire; pentru ele, sensul vieții este o familie frumoasă și fericită alături de un partener de viață iubitor, trăită în armonie alături de prieteni și de persoanele dragi pe care pot conta oricând.

Fecioară – Harnice și iubitoare, nativele din Fecioară sunt genul de femei pe care orice bărbat și le-ar dori alături; răsfățate și ele de astrologi, acestea vor avea o viată frumoasă găsindu-și împlinirea alături de un bărbat iubitor…

Capricorn – Ambițioase din fire, femeile Capricorn își clădesc o viată frumoasă muncind din greu pentru împlinirea visurilor din copilărie. Viața le rezervă și lor un destin frumos, vor călători și își vor îndeplini toate dorințe fără urmă de regret.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies