Home Horoscopcompatibilitate zodii Fericire sau noroc? Ce alegi in functie de zodie? Berbecii preferă să aibă parte de noroc

Fericire sau noroc? Ce alegi in functie de zodie? Berbecii preferă să aibă parte de noroc

autor Elena Yvette
442 vizualizari
Fericire sau noroc
loading...

Fiecare dintre noi își dorește să aibă parte de fericire și de noroc în diferite situații de viață, iar dacă sunt posibile amândouă, cu atât mai bine. Dar indiferent de dorințele noastre, astrele au un mare cuvânt de zis în această privință, iar alegerile pe care le facem în aceste situații depind în cea mai mare parte de ele.

Berbec

Nativii în zodia Berbec preferă să aibă parte de noroc înainte de orice altceva, dat fiind faptul că pentru aceștia cel mai important lucru este reușita pe toate planurile, bazându-se pe faptul că dacă au noroc, pot atrage totul de partea lor, inclusiv fericirea.

Taur

Taurii se caracterizează ca fiind firi foarte stabile, motiv pentru care nu mizează pe noroc, preferând să aleagă fericirea, mai presus de orice.

Gemeni

Acești nativi vor opta întotdeauna pentru a avea norocul de partea lor, cu atât mai mult cu cât sunt convinși că bunăstarea și echilibrul material și profesional le vor aduce și fericirea.

Rac

Racii preferă să aibă parte parte de echilibru emoțional, să atingă fericirea, nefiind prea încrezători în noroc și în tot ce acesta presupune, ba sunt chiar sceptici în anumite situații în această privință.

Leu

Nativii zodiei Leu se remarcă prin capacitatea de a se descurca în situații dificile, motiv pentru care vor opta pentru prezența norocului, se vor încrede în acesta pentru că sunt de părere că joacă un rol important pentru stabilirea echilibrului pe toate planurile prin mijloace mult mai simple.

Fecioară

Fecioarele sunt firi romantice, visătoare, motiv pentru care vor alege fericirea în detrimentul oricărui lucru. Fericirea, starea de euforie este cea care dă sens vieții lor întregi, în fapt.

Balanță

Balanțele sunt caracterizate de echilibru însă nu vor ezita să profite de noroc atunci când acesta le iese în cale, iar din acest motiv vor reuși să-și atingă obiectivele, cu mai multă ușurință, cu un efort minim.

Scorpion

În privința Scorpionilor, lucrurile se așază ceva mai dificil, din cauza faptului că sunt nativii cărora le este teamă de singurătate, drept pentru care vor alege fericirea, dar nu vor renunța nici la o situație norocoasă, favorabilă, care le apare în cale, motiv pentru care își vor vedea visurile îndeplinite cu facilitate.

Săgetător

Nativii acestei zodii se remarcă prin dorința de emancipare, de depășire a propriei condiții, iar din acest motiv vor alege norocul, dacă acesta le va facilita drumul către succesul pe care îl râvnesc.

Capricorn

Capricornii sunt firi perseverente și răbdătoare deopotrivă, iar din acest motiv vor aștepta întotdeauna, în detrimentul fericirii, momentul cel mai norocos pentru a-și vedea visurile îndeplinite.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor ghida după noroc; cu siguranță nu este una dintre opțiunile pe care se bazează în totalitate, însă fericirea este o prioritate pentru ei…

Pești

Fiind zodii de Apă, le este ușor să lunece prin viață prin cele mai ușoare modalități, norocul fiind, din acest motiv, o opțiune viabilă pentru aceștia. Cu toate acestea, nici fericirea nu este un capitol de neglijat, Peștii dorindu-și stabilitate emoțională și armonie cu cei din jur.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies