Homecompatibilitate zodii Fiecare zodie vrea sa ascunda asta: Berbecii vor sa ascunda eșecurile emoţionale

Fiecare zodie vrea sa ascunda asta: Berbecii vor sa ascunda eșecurile emoţionale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/05/Fiecare-zodie-vrea-sa-ascunda-asta.jpeg

Fiecare zodie vrea să ascundă câte ceva. Fie că este un secret din trecut, o amintire sau o anumită stare, nicio zodie nu scapă de asta.

Haideți să vedem împreună ce lucruri încearcă să ascundă fiecare zodie şi de ce!

Berbec

Ei bine, ceea ce încerci tu să ascunzi sunt eșecurile emoţionale.

Fiind o fire puternică, îţi place să ai toate lucrurile sub control însă acest lucru nu se şi întâmplă întotdeauna.

Deşi tu eşti cea care pune capăt relaţiilor care nu mai funcţionează, au fost şi cazuri în care tu ai fost cea lăsată cu ochii în soare. Nu îţi place să recunoști lucrul acesta şi încerci să îl ascunzi cât de mult poţi.

Vrei să îţi aperi imaginea şi încerci să faci acest lucru din răsputeri, mai ales când vine vorba de capitolul despărțirilor.

Taur

Deşi eşti o fire materialistă, încerci să ascunzi acest lucru.

Nu vrei să se ştie că îţi plac lucrurile scumpe şi, tocmai de aceea, doar persoanele extrem de apropiate ştiu această slăbiciune a ta.

Nu vrei să fii înțeleasă greşit şi preferi să ţii lucrul acesta departe de ochii lumii. Ştii foarte bine că ai fi judecată pentru asta şi catalogată în diferite moduri, iar decizia de a nu împărtăşi cu toată lumea aceste lucruri este una înțeleaptă.

Gemeni

Tot capitolul banilor este şi problema Gemenilor. Însă, aici lucrurile diferă puţin.

Nu se descurcă toată lumea extraordinar cu banii, iar tu faci parte din această categorie. Nu vrei să arăţi că ai probleme financiare, deoarece te simţi în inferioritate şi, tocmai din acest motiv, de fiecare dată când se deschide o astfel de discuţie, încerci să te eschivezi sau chiar să schimbi subiectul.

Rac

Eşti cea mai sensibilă zodie şi, deşi toată lumea ştie asta, tu încerci să ascunzi acest lucru.

Ai înclinații spre depresie, începi să plângi destul de uşor, te rănesc multe lucru şi, cel mai rău, nu poţi trece niciodată peste lucrurile care te-au rănit foarte tare.

Treci foarte greu peste o despărţire, nu poţi renunţa la anumiți oameni din viaţa ta, deşi ar trebui, şi încerci să ascunzi asta, deoarece crezi că este o dovadă de slăbiciune.

Leu

Complexele. Asta încerci tu să ascunzi.

Eşti o zodie foarte orgolioasă şi extrem de atentă la ceea ce lasă în urmă şi, tocmai de aceea, încerci să ascunzi pe cât posibil lucrurile care nu îţi plac la tine.

Vrei să apari ca o zodie perfectă, care nu are niciun defect, şi ai fi în stare să îngropi sub pământ toate lucrurile care nu îţi convin la tine. Nu îţi place să ai nici măcar cel mai mic defect, pentru că îţi place să fii cea mai bună la orice capitol.

Fecioară

Ceea ce încearcă Fecioarele să ascundă sunt ieșirile nervoase.

Sunt zodii blânde, calme, care se enervează rar şi, dacă se întâmplă, uită repede. Însă, Fecioarele au momente în care explodează şi încep să spună vrute şi nevrute, spre mirarea celor din jur.

Nu au de ce să se teamă, deoarece fiecare are anumite ieșiri nervoase.

Balanţă

Ce vrea zodia Balanţă să ascundă este greutatea care este pe umerii săi când trebuie să ia o decizie importantă. Deşi nativii Balanță sunt genul de persoane care, de la sine înţeles, întorc problema pe toate părțile atunci când vine vorba de un lucru foarte important, sunt copleșiți de o foarte mare presiune şi au impresia că, orice ar alege, ar duce către un dezastru inevitabil.

Scorpion

Ce încearcă să ascundă Scorpionii este partea lor negativă.

Această zodie este cunoscută ca fiind cel mai uşor de enervat, dar şi cea mai răzbunătoare, iar fix asta este ceea ce încearcă să ascundă acești nativi.

Fac acest lucru deoarece oamenii cred că ar acționa în acest fel oricând, nu doar când se enervează foarte tare.

Îşi pot controla furia şi excesele de nebunie însă dacă problema este una foarte mare şi răbdarea lor este greu pusă la încercare, atunci vor exploda şi va ieşi la iveală tot ceea ce încearcă ei să ascundă.

Săgetător

Gelozia este inamicul numărul 1 al Săgetătorilor, iar acest lucru încearcă să îl ascundă această zodie.

Se lasă cuprinsă de acest sentiment şi ştie că are foarte multe de pierdut din această cauză. Încearcă să îşi controleze gelozia şi încearcă acest lucru din răsputeri.

Capricorn

Ce vrei să ascunzi este faptul că ai o emotivitate mai mare decât vrei să se vadă. Deşi pari că ai fi un robot şi că îţi controlezi emoţiile foarte bine, acest lucru nu este adevărat. Ai momente în care răbufnești şi preferi să te închizi în baie şi să plângi.

Eşti mult mai sensibilă decât pari şi vrei să ascunzi lucrul acesta cât de mult poţi. Consideri că este o doză de slăbiciune şi nu vrei să pari aşa, nici măcar o dată.

Decât să plângi în faţa cuiva, deşi este ceva perfect normal, preferi să înghiți în sec şi să laşi lacrimile să curgă abia când nimeni nu te poate vedea.

Vărsător

Ceea ce încerci tu să ascunzi este faptul că uiţi momentele şi lucrurile importante. Uiți nume, date de naştere, aniversări, promisiuni.

Nu îţi place când se întâmplă aceste lucruri şi încerci să găsești cea mai bună scuză pentru a ieşi din încurcătură.

Faptul că uiţi asemenea lucruri îţi poate crea probleme şi încerci mereu să repari cumva situaţia.

Peşti

Ce încercaţi voi, Peştii, să ascundeți este faptul că vă lăsaţi copleșiți de gânduri extrem de des.

De multe ori, sunteţi doar voi cu gândurile voastre. Evadați din cotidian în propria minte şi vă creați tot felul de scenarii care pot deveni realitate…

Nu prea vă place să interacționați cu oricine şi preferaţi să vă închideți în cămăruța voastră însă această cămăruță se întâmplă să fie mintea voastră. Vă lăsați mult prea mult duși de val, vă creați în minte o lume ideală şi, în momentul în care vă treziţi la realitate, vă daţi seama că lucrurile nu stau chiar aşa cum aţi fi crezut până atunci.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed