Fii precaut și vezi cum poți fenta astenia de toamnă, în funcție de zodia ta

Share

  • Berbecii se tem că nu vor putea face totul ca la carte
  • Taurii pot trece cu bine peste astenia de toamnă doar dacă vor face ceva prin care să își depășească fricile
  • Gemenii pot câștiga lupta împotriva asteniei de toamnă dacă vor petrece foarte mult timp în natură

Berbec
Berbecii și-au făcut o listă mult prea mare de sarcini ce trebuiesc rezolvate, motiv pentru care astenia va interveni imediat. Aceștia se tem că nu vor putea face totul ca la carte, ceea ce îi va întrista înainte de a vedea rezultatele.

Taur
Taurii pot trece cu bine peste astenia de toamnă doar dacă vor face ceva prin care să își depășească fricile. Aceștia s-au lăsat mereu conduși de ele, dar, dacă vor face o schimbare radicală, se vor concentra puternic asupra ei.

Gemeni
Gemenii pot câștiga lupta împotriva asteniei de toamnă dacă vor petrece foarte mult timp în natură. În acest fel, nativii vor scăpa de stres și de ceea ce le cauza gânduri neplăcute.

Rac
Racii pot pune punct asteniei de toamnă dacă se vor concentra asupra binelui, deoarece binele făcut celor din jur îi face să se simtă mai bine. În acest fel, nativii reușesc să își ia gândul de la simptomele pe care le resimt din cauza asteniei.

Leu
Leii pot trece cu bine peste astenia de toamnă dacă vor lua o pauză de la agitație și dacă vor face lucruri care să îi facă fericiți. Aceștia pot avea parte de momente minunate, dar totul depinde doar de ei.

Fecioară
Fecioarele pot scăpa de stările create de astenie de fiecare dată când vor depăși frica de nou. Fiecare realizare, oricât de mică ar fi ea, dar mai ales una atât de importantă, îi poate ajuta să aibă un as în mânecă în această perioadă.

Balanță
Balanțele nu au de ce să se confrunte cu astenia de toamnă dacă se vor odihni suficient. Chiar dacă nu pare un aspect prea important, acesta poate face o diferență impresionantă în ceea ce privește stările prin care trec nativii.

Scorpion
Scorpionii pot scăpa de stările de astenie dacă vor fi mai liniștiți și dacă vor lăsa lucrurile să se întâmple de la sine. Implicarea prea puternică în probleme îi poate împovăra mult mai mult decât cred.

Săgetător
Săgetătorii care își vor reechilibra stilul de viață pot face față cu brio asteniei de toamnă, deoarece vor reuși să se simtă mai bine atât fizic, dar și psihic, iar acest lucru se va resimți imediat.

Capricorn
Capricornii vor trece mai ușor peste astenia de toamnă dacă își vor da timpul necesar. Chiar dacă procesul va fi unul puțin mai îndelungat decât s-ar fi așteptat, acest lucru le poate oferi avantaje serioase.

Vărsător
Vărsătorii vor avea un as în mânecă împotriva asteniei de toamnă atunci când se vor concentra asupra pasiunilor lor. Nativii au câteva hobby-uri ce i-ar putea ajuta în această direcție.

Pești
Peștii pot depăși neplăcerile create de astenie de toamnă dacă vor petrece timp alături de persoanele dragi. Acest lucru le permite să își reîncarce bateriile cu energie bună și vor avea parte de multă iubire…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news