Horoscop weekend pentru toate zodiile. Gemenii vor fi protagoniştii unui moment special

Share

Capricornii aleg să îşi petreacă weekendul departe de oraşul în care locuiesc, Fecioarele vor avea parte de surprize din partea unui coleg de muncă, iar Gemenii vor fi protagoniştii unui moment special.

Berbec
Eşti tentată să cheltui mai mult decât îţi permiţi în acest weekend. Totuşi, ar trebui să te stăpâneşti şi să nu ajungi să te împrumuţi, deoarece poţi ajunge în situaţia de a nu mai avea cum să îi dai înapoi. Fii mai calculat şi încearcă să gestionezi bugetul pe care îl ai la dispoziţie.

Taur
Eşti obligată să participi la tot felul de evenimente în timpul acestui weekend, deşi te simţi destul de obosită. Ar trebui să iei atitudine, să mai şi refuzi câteva, pentru că ai nevoie de ceva timp liber în care să îţi refaci rezervele de energie.

Gemeni
A sosit un moment pe care îl aştepţi de mult timp şi chiar te întrebai dacă va mai veni vreodată. Ai face bine să fii destul de stabilă emoţional în acest weekend, deoarece vei fi protagonista unui scenariu desprins din filmele de dragoste.

Rac
Nu reuşeşti să stai liniştită nici măcat în cursul acestor zile când eşti liberă şi ar trebui să te relaxezi. Totul se datorează unor proiecte noi în care te-ai implicat la locul de muncă. Relaxează-te şi lasă grijile la o parte, ce va fi, va fi.

Leu
Rutina se pare că a pus stăpânire pe tine şi nu mai vrea să îţi dea drumul. Nu ai chef să faci nimic altceva decât ceea ce faci de obicei, deşi conştientizezi cât de plictisită eşti. Ar trebui să pui piciorul în prag şi să iei atitudine, altfel o mare parte din timpul tău va trece fără nicio urmă de folos.

Fecioară
De ceva vreme te tachinează un coleg de serviciu şi în sfârşit îşi face curajul să te invite în oraş. Spre surprinderea ta, aveţi multe lucruri în comun, aşa că sunt şanse mari să existe şi o a doua întâlnire. Cine ştie, poate ceea ce căutai era atât de aproape de tine!

Balanţă
Dacă simţi nevoia de afecţiune ar trebui să petreci cât mai mult timp cu iubitul tău, însă dacă nu ai unul ar trebui să ieşi mai des în oraş, ca să îţi crească şansele de a cunoaşte pe cineva. Poate ai noroc şi reuşeşti să îţi găseşti alesul!

Scorpion
Prima parte a weekendului te găseşte prinsă în tot felul de activităţi ce ţin de viaţa ta personală. Cunoşti oameni, legi relaţii de prietenie şi descoperi lucruri interesante despre un proiect în care doreşti să te implici. În restul weekendului te vei relaxa.

Săgetător
Profită de weekend şi petrece-ţi timpul cu familia ta, deoarece munca te împiedică în cursul săptămânii să le fii mereu aproape, iar aceştia îţi simt lipsa. Găteşte ceva gustos pentru ei, jucaţi câteva jocuri distractive şi povestiţi ce aţi mai făcut în ultimele zile.

Capricorn
Nu ai mai plecat din oraş de ceva vreme şi simţi nevoia unei escapade. Cel care îţi este mereu alături, partenerul tău de viaţă, te va însoţi necondiţionat oriunde vei dori să mergi. Pentru că vremea este una frumoasă, poţi petrece un weekend liniştit la malul mării sau undeva departe de agitația urbană.

Vărsător
Următoarele zile vor fi încărcate de emoţie, deoarece participaţi la un eveniment de familie. Să vă vedeţi toate rudele la un loc înseamnă foarte mult pentru tine, mai ales că asta nu s-a întâmplat decât de puţine ori pentru că este greu să vă adunaţi.

Peşti
Veştile bune nu contenesc să se oprească pentru dumneavoastră. Se pare că traversaţi o perioadă foarte favorabilă pe planul profesional, ceea ce are efecte şi pe plan personal. Creşterea veniturilor v-a determinat să fiţi mult mai veselă şi mai relaxată…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news