Home Horoscopcompatibilitate zodii Horoscop 2017 Balanță

Horoscop 2017 Balanță

autor Elena Yvette
332 vizualizari

Anul 2017 prevede un șir lung de evenimente noi în viața nativilor acestei zodii. Numeroase schimbări se vor instala în viața voastră, majoritatea lor contribuind la dezvoltarea voastră personală, dar și la cea spirituală. Dacă până acum unele lucruri vă erau mereu puse sub semnul întrebării, de acum vor fi mult mai clare și mai pe înțelesul vostru.

horoscopul anului 2017 pentru Balanță

Pe la jumătatea anului veți lucra mai mult în echipă și veți avea ocazia să învățați lucruri noi, dar și să acumulați experiențe noi de viață, unele foarte prețioase.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să fiți deschiși, receptivi și foarte atenți la tot ceea ce se va petrece în jurul vostru, iar astfel veți avea parte numai de câștiguri și beneficii peste beneficii.

Sănătate

Problemele de sănătate par să vă supere într-o măsură destul de mare în cursul anului 2017. Cu toate acestea, nu vă pierdeți speranța și încercați să vă implicați în activități care vă pot fi de folos în această direcție. Dacă nu aveți obiceiul să practicați meditația, ar fi bine să o luați serios în considerare de acum înainte.

Emoțiile ar trebui să fie ținute sub control și să nu le dați frâu liber, altfel vor pune stăpânire asupra voastră, lucru care nu este deloc unul de dorit. Afecțiunile de natură fizică vor fi ușor depășite și înfruntate, însă cele mentale par să persiste o perioadă mai îndelungată, motiv pentru care veți avea nevoie de un suport permanent.

Puneți mai mult accent pe relaxare, destindere și faceți cât mai des posibil călătorii cu scop recreativ, deoarece vă vor fi de mare folos.

Bani

Dacă puneți piciorul în prag în ceea ce privește sarcinile pe care le aveți de gestionat la locul de muncă, veți reuși să ieșiți în evidență și să atrageți atenția superiorilor voștri, asta într-o manieră pozitivă, bineînțeles. Să nu vă fie teamă să vă expuneți opiniile și nici să nu vă îngroziți de feedbackul pe care l-ați putea primi!

Nu lăsați ca alte persoane să culeagă roadele muncii voastre, altfel situația voastră financiară se va plafona și nu veți obține niciun fel de beneficiu sau avantaj din acest punct de vedere.

Anul 2017 este un an financiar caracterizat prin stabilitate și se prevăd numeroase oportunități cu ajutorul cărora veți putea evolua în ceea ce privește veniturile obținute.

Dragoste

Noul an începe cu flirturi și momente caracterizate prin intimitate pentru nativii zodiei care nu au încă o relație stabilă.

Cu toate acestea, nu pare a fi vorba despre ceva promițător, așa că ar fi bine să fiți cu ochii în patru. Să nu vă lăsați duși de nas și să nu vă încredeți mult prea repede în oricine!

Anumite schimburi de experiențe sau de idei ar putea duce la întărirea unei relații pe care o aveți deja cu o persoană de sex opus, însă care nu este una amoroasă, cel puțin nu pentru moment.

Pentru cei care sunt deja implicați într-o relație, lucrurile par a se lovi de piedici mărunte. Tentații vor apărea din toate părțile și trebuie să vă asigurați că sunteți destul de puternici pentru a le ține piept, altfel veți avea de suferit…

Ar fi bine să nu țineți secrete față de persoana iubită și este indicat să nu apelați nici măcar la minciuni nevinovate.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies