Home Horoscopcompatibilitate zodii Horoscop 2017 Leu

Horoscop 2017 Leu

autor Elena Yvette
375 vizualizari

 

Diverse situații sau experiențe de care veți avea parte vor contribui la schimbarea modului în care priviți lucrurile și veți învăța ceva nou despre propria persoană.

horoscopul pentru zodia Leu in anul 2017

Încrederea nu trebuie acordată oricui, așa că încercați să fiți foarte atenți la persoanele din jur, în special atunci când vine vorba de cunoștințe noi.

Nu vă grăbiți din niciun punct de vedere și încercați să fiți mai selectivi în noul an!

Sănătate

Începutul noului an nu vă prinde într-o formă tocmai de invidiat și se pare că vor fi resimțite în această perioadă niște afecțiuni mici. Pe la jumătatea anului, starea generală de sănătate va fi în cea mai bună formă, iar problemele resimțite la nivelul sistemului nervos sau chiar al celui digestiv, par să dispară pentru totdeauna.

Trebuie acordată o mare atenție regimului alimentar și obiceiurilor zilnice. Dacă unele alimente vă afectează destul de des, ar fi bine să renunțați de tot la ele sau să le găsiți înlocuitori mai sănătoși.

Pauzele nu trebuie sărite sau scoase din calcul și la fel și unele mici călătorii. Acestea sunt principala sursă de acumulare a energiei, în special a celei pozitive, așa că ar fi bine să nu săriți peste ele.

Bani

Tot pe la începutul anului există șanse să întâmpinați mici probleme în plan financiar. Dacă aveți datorii vechi care au rămas neachitate, ar fi bine să vă ocupați de acest aspect în cel mai scurt timp. Dacă aveți puse deoparte economii, iată că aceasta este cea mai bună modalitate de cheltuire a lor.

Dacă vă confruntați cu o anumită stare de nesiguranță financiară, ar fi bine să reevaluați viața profesională, dar și planurile financiare făcute sau care urmează a fi făcute. Spre finalul anului se prevăd mici oportunități profesionale, motiv pentru care trebuie să fiți atenți și prudenți, pentru a vedea cum anume puteți profita de pe urma lor.

Dragoste

Pentru cei care nu au parte de o relație amoroasă, la începutul anului par a se instala mici aventuri în viața voastră. Dacă veți ști cum anume să le tratați, șansele ca acestea să reziste în timp sunt unele destul de mari.

Ultimele luni din an vă vor fi de mare ajutor în ceea ce privește evaluarea relațiilor amoroase avute sau care se prevăd pe viitor. Aveți ocazia să cunoașteți mai bine propria persoană și propriile nevoi datorită unor experiențe de viață de care veți avea parte.

Dacă apar conflicte în viața amoroasă a cuplurilor deja formate, cel mai bine ar fi să le confruntați și să comunicați cât mai deschis în privința lor. Dați la o parte orgoliul și nu lăsați nervii să vorbească în locul vostru…

Planurile de viitor vor fi și ele abordate într-o manieră mai serioasă pe final de an și se prevăd șansele întemeierii unei familii noi.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies