HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop 2017 – previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 2017 – previziuni pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 766 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-2017.gif

Previziunile anului 2017 aduc schimbări semnificative în viața fiecărui nativ, pentru o mare parte dintre ei lucrurile încep să se așeze, iar pentru alții se deschid portițe noi. Află ce rezervă astrele pentru tine în ceea ce privește anul 2017.

Berbec

Anul 2017 este anul stabilității, al așezării și al „cimentării” pentru nativii acestei zodii. Dacă până acum aveați numeroase semne de întrebare, din mai multe puncte de vedere, acestea vor dispărea, iar răspunsurile vor veni fără a face un efort suplimentar în această direcție. Clarificați nelămuriri, ștergeți cu buretele supărări vechi și încercați să vă păstrați echilibrul interior.

Taur

Lucrurile nu vor fi atât de „maleabile” pentru nativii acestei zodii în noul an. Reguli stricte vor trebui urmate cu mare atenție și există șanse ca aspectele legate de viața profesională să vă dea mari bătăi de cap. Sunteți prudenți, deoarece vă simțiți urmăriți de mici pericole și încercați să obțineți mereu performanțe care să atragă laudele celor din jur, asta cu realizarea unor sacrificii considerabile.

Gemeni

Previziunile anului 2017 pentru Gemeni sunt axate pe stabilitate în plan amoros, însă vor trebui trecute anumite teste, mare parte dintre ele fiind de încredere. Capacitățile de înfruntare a obstacolelor vă vor fi puse la încercare și va trebui să vă asumați mai multe responsabilități decât în alte perioade.

Rac

Noul an va aduce o perioadă caracterizată prin stabilitate profesională pentru nativii acestei zodii. Poziția voastră va fi mai „conturată” în anul 2017 și veți avea ocazia să vă afirmați mult mai des. Trebuie să fiți deschiși, receptivi și să nu vă simțiți deloc inferiori atunci când trebuie să îndepliniți sarcinile înmânate de superiori.

Leu

Acordați mare atenție vieții amoroase. Va trebui să oferiți mai multe dovezi decât promisiuni, iar sacrificiile vin la „pachet” cu acest lucru. Previziunile anului 2017 pentru Lei sunt axate pe relațiile familiale și amoroase. Trebuie să vă concentrați mai mult asupra nevoilor celor dragi, iar asta uneori mai presus de ale voastre.

Fecioară

Veți avea parte de stabilitate și disciplină în plan familial și întăriți legăturile pe care le aveți deja formate cu cei dragi. Urmează o perioadă de siguranță și există mari șanse să realizați o nouă investiție, una care vă va aduce beneficii pe un termen foarte îndelungat.

Balanță

Anul 2017 este un an foarte activ pentru nativii acestei zodii. Călătoriți, explorați și vă implicați în activități noi care contribuie la lărgirea ariei experienței de viață acumulate până în prezent. Pot apărea mici întârzieri sau piedici în ceea ce privește deplasările, însă nu este nimic ce nu poate fi soluționat într-un timp relativ scurt.

Scorpion

Va trebui să fiți mai cumpătați și mai calculați. În anul 2017 ies din ecuație cheltuielile inutile, în special cele de ultim moment. Deși există stabilitate în plan financiar, nu vor fi deloc avantajate cheltuielile făcute în scopul satisfacerii micilor pofte. Cu toate acestea, investițiile pe care le veți realiza vor fi unele sigure.

Săgetător

Puneți mai mult accent pe maturitate și asumarea mai mare a responsabilității. Nu vă mai permiteți să luați decizii fără a face niște investigații înainte și va trebui să realizați niște strategii bine puse la punct înainte de a acționa. Calea pe care o urmați va fi caracterizată prin stabilitate, securitate și riscuri cât mai puține.

Capricorn

Previziunile anului 2017 se rotesc în jurul încercărilor și dificultăților în ceea ce îi privește pe nativii zodiei Capricorn. Va trebui să treceți niște teste de încercare și veți fi nevoiți să vă păstrați puterile la capacitatea maximă, deoarece veți avea mare nevoie de ele. Răbdarea va fi supusă cel mai mult testelor, așa că trebuie să fiți foarte prudenți.

Vărsător

Eliminați din viața voastră tot ceea ce considerați că este inutil sau nu vă ajută să vă dezvoltați în plan personal, dar și profesional. Unele relații se vor încheia, însă considerați că este pentru binele vostru. Dacă ați amânat unele planuri, în anul 2017 le veți pune în aplicare fără să mai ezitați…

Pești

Lucrați intens la viața profesională și socială. Dacă unele aspecte nu funcționează așa cum trebuie în aceste privințe, depuneți eforturi serioase pentru a aduce lucrurile pe calea cea dreaptă. Stabiliți baze mai solide decât până acum, motiv pentru care relațiile instabile vor ieși din calcul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed