HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec 2014

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/01/Horoscop-Berbec-2014.jpg

Planetele care poposesc in zodia Berbec de-a lungul anului 2014 influenteaza anumite sfere: cea a carierei, cea financiara, cea familiala si cea a dragostei. Cea mai favorabila perioada a horoscopului pentru berbec, este a doua jumatate a anului 2014. Atunci se vor simti plini de energie si de vitalitate. Vor deveni mai optimisti si succesul va aparea in viata lor.

In prima parte a anului lucrurile nu vor merge chiar pe roti pentru nativii din zodia Berbec. Uranus va influenta anumite decizii pe care le vor lua. Anumite intarzieri si obstacole ce pot aparea nu vor fi foarte usor de depasit. Trebuie sa invete sa fie mai diplomati, sa aiba mai multa rabdare si sa acorde mai multa atentie sfaturilor venite din partea celor dragi.

In primele luni ale anului Marte va fi retrograd. De aceea nativii se vor simti mai iritati si se vor enerva mai usor. Nu vor putea sa isi mentii echilibrul in manevrarea anumitor situatii. Incepand cu venirea verii toate aceste probleme vor disparea si lucrurile incep sa se aranjeze. Vor incepe sa cunoasca succesul in plan profesional si viata amoroasa si cea de familie vor cunoaste imbunatatiri semnificative.

Investitiile din primele luni ale anului s-au dovedit a fi destul de neinspirate. In schimb in a doua parte a anului intuitia le va fi de folos si vor avea parte de reusite destul de notabile.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Este un aspect deosebit de important pentru nativi in anul 2014. Vor avea parte de cateva surprize si schimbari benefice in viata personala. In  vara 2014 au ocazia sa cunoasca oameni interesanti cu care pot incepe o relatie. Nu se stie inca daca relatia pe care o vor incepe va fi una de durata sau nu dar cert e ca se vor simti foarte bine in preajma persoanei alese.
Anul acesta le ofera Berbecilor multa fericire si bucurie in plan sentimental asa ca nu au nimic altceva de facut decat sa se bucure din plin. Norocul este de partea lor in acest domeniu asa ca nu au de ce sa se multumeasca cu putin.

Persoanele care deja sunt implicate intr-o relatie s-ar putea confrunta in primavara cu o situatie putin dificila. Ar putea sa fie pusi in fata situatiei de a face un sacrificiu pentru a putea pastra persoana iubita langa ei. Daca nu sunt dispusi sa se sacrifice de dragul persoanei iubite s-ar putea sa o piarda. Asa ca trebuie sa cantareasca foarte bine lucrurile inainte de a lua decizii.

Horoscop profesional Berbec

Pe plan profesional 2014 nu aduce schimbari notabile. Berbecii vor continua sa lucreze cu toata seriozitatea si vor incerca sa isi multumeasca superiorii. Lunile de toamna pot fi mai aglomerate la munca, pot aparea proiecte noi care vor necesita intreaga atentie si dedicatie.
Pe plan financiar lucrurile nu se schimba prea mult.

Berbecii care sunt in cautarea unui loc de munca ar putea avea succes in toamna. Perseverenta lor va da rezultatele mult asteptate. Si cei care nu si-au terminat studiile se bucura de succes in 2014. Vor putea sa absolve cursurile incepute si vor putea chiar sa inceapa sa profeseze in domeniile alese.

Spre sfarsitul anului Luna Neagra va afecta putin sfera profesionala. Pot aparea cateva probleme la locul de munca dar daca vor depasi starea de pesimism ce ii va cuprinde, nativii pot depasi obstacolele.
Berbecii vor fi destul de interesati de sfera profesionala in 2014 si asta se va reflecta in rezultatele muncii lor.

In concluzie Berbecii vor avea un an interesant, cu succese si bucurii dar si cu unele obstacole. Numai rabdarea, diplomatia si optimismul ii vor ajuta sa depaseasca problemele si sa cunoasca fericirea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed