HomeHoroscopcompatibilitate zodii Horoscop berbec 2015

Horoscop berbec 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 895 views
horoscop-berbec

Afla ce iti rezerva horoscopul pentru berbec in 2015 si cum s-au aliniat astrele in perioada care urmeaza. Fii pregatita si intampina fara temeri anul cel nou!

Horoscop berbec

Descopera tot ce trebuie sa stii despre horoscopul pentru berbec in 2015 si evita, astfel, si perioadele ceva mai tensionate din timpul acestui an. Citeste urmatoarele randuri si vezi ce ti-au pregatit astrele.

General

Se pare ca, in ceea ce priveste horoscopul pentru berbec din 2015, astrele ti-au pregatit surprize la tot pasul. Asteapta-te, prin urmare, la o perioada plina de vitalitate, pozitivism si, nu in ultimul rand, cu multe realizari. Tot ce trebuie sa faci este sa accepti provocarile pe care le primesti si sa fii deschisa la oportunitatile care ti se vor oferi.

Dragoste

Pentru nativele din zodia berbec, horoscopul anului 2015 aduce o dorinta crescuta de creare a unor legaturi sentimentale. De asemenea, in prima parte a anului va predomina tendinta pentru flirt si aluzii.

Pentru femeile aflate in zodia berbec, care sunt singure, acest an va reprezenta, cu siguranta, un prilej pentru crearea unei legaturi amoroase. Daca esti insa deja implicata intr-o relatie serioasa, exista mari sanse sa ai parte de o cerere in casatorie sau, mai mult, sa apara si un copil. Viata de cuplu va fi, de asemenea, mai bogata in experiente noi, iar daca esti singura, exista sansa sa te idragostesti la prima vedere.

Sfarsitul verii este insa umbrit de retrogradarea lui Mercur si este posibil sa intampini ceva dificultati pe plan sentimental. Nu te descuraja! Cu rabdare si cumpatare, iti vei gasi alesul.

Bani si cariera

Din punct de vedere financiar, horoscopul pentru berbec din 2015 anunta o perioada prospera , cu multe oportunitati. Totusi, vei intampina si o serie de dificultai pe care vei reusi sa le depasesti prin implicarea intr-un proiect nou, care iti va aduce castiguri substantiale. Atentie la primavara! Aceasta iti poate aduce cheltuieli nejustificate, din cauza tendintei de a pune in practica idei extravagante si de a te distra ceva mai mult decat iti permite bugetul.

Profesional, vei avea de luptat pentru o promovare sau chiar pentru obtinerea unui nou loc de munca. In cazul in care nu ai un job, sansele sa te angajezi cresc si vei avea posibilitatea sa te pui in valoare si sa fii apreciata la noul loc de munca. De aceea, in ultima perioada a anului este indicat sa te focusezi asupra muncii pentru a obtine rezultatele dorite.

Exista posibilitatea unor legaturi externe la locul de munca, iar daca esti interesata sa pleci din tara, este posibil sa ai aceasta oportunitate. Fii receptiva la propuneri si trateaza totul cu seriozitate!

Sanatate

In 2015, horoscopul pentru cele din zodia berbec atrage atentia asupra unor aspecte pe care se pare ca le-ai neglijat in ultima vreme, precum odihna. Ai mare grija la raportul dintre efortul depus la locul de munca si orele de somn. In caz contrar, ai putea sa te confrunti cu probleme mai grave, precum insomniile severe.

Evita mancarurile grase sau foarte prajite, deoarece este posibil sa ai o serie de probleme cu ficatul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed