HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Care sunt ispitele care îți dau bătăi de cap în funcție de zodie

HOROSCOP: Care sunt ispitele care îți dau bătăi de cap în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.8K views 3 minute timp de citit

Fiecare dintre noi are o slăbiciune pentru ceva anume sau chiar pentru cineva anume. Mereu ne ținem tari în fața lor, dar uneori avem impresia că nu le putem face față și că, la un moment dat, vom ceda în fața acestora.

Iată care este ispita care îți provoacă dureri de cap în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Se pare că ispitele care au la bază aspecte financiare sunt cele care ridică greutăți în fața nativelor acestei zodii. Dacă o anumită activitate va implica o sumă de bani, existând șanse de câștig (chiar dacă nu vor fi foarte mari), femeia Berbec se va simți tentată și va vrea să participe.

Taur

Femeia Taur se pare că nu se va putea abține de la o bârfă, mai ales atunci când va veni vorba despre un subiect care va face referire la una dintre persoanele care nu-i sunt la suflet acesteia.

Gemeni

Se pare că un flirt cu o persoană de sex opus, alta decât partenerul, este elementul care o va ține ca pe jar pe femeia Gemeni. Aceasta se va abține greu atunci când va fi complimentată de către un bărbat, dar și mai greu îi va fi să se abțină să nu-i răspundă înapoi acestuia.

Rac

Se pare că băuturile care conțin puțin alcool sunt greu de evitat de către nativele acestei zodii, mai ales când petrec o seară în oraș alături de prietenele lor. Această ispită își face resimțită prezența destul de des în viața femeii Rac.

Leu

Obiectele de lux și chiar un stil de viață înconjurat de lux sunt ispitele care-i fac mereu cu ochiul femeii Leu. Dacă va găsi un bărbat care să-i poată oferi aceste lucruri, nu va sta pe gânduri în a-l aborda.

Fecioară

Femeia Fecioară se pare că se lasă pradă urmelor trădării. Dacă partenerul o va înșela sau o va minți, aceasta va trăi mult și bine în starea indusă, lăsând imaginația ei să contribuie în această direcție.

Balanță

Câștigurile substanțiale, sub mai multe forme, sunt cele care par să nu-i dea pace femeii Balanță. Acestea vor reprezenta mereu ispita supremă pentru aceasta, și-i va fi foarte greu să-și desprindă gândul de la ele.

Scorpion

Flirturile, privirile pătrunzătoare și pofta de a avea parte de noi aventuri amoroase sunt cele care, atunci când sunt reunite, reprezintă ispita supremă pentru femeia Scorpion. Chiar dacă are o relație stabilă, pofta ei nu va putea fi stăpânită din acest punct de vedere.

Săgetător

Ispita cea mai periculoasă pentru nativele acestei zodii o reprezintă mâncarea, în special mâncarea gătită ca la carte. Nu se vor putea abține când vor vedea în fața ochilor o farfurie frumos ornată care va conține un preparat care te va face să te lingi pe degete.

Capricorn

Senzațiile tari sunt cele care conturează ideea de ispită pentru femeia Capricorn. Chiar dacă cei dragi se vor împotrivi ideii, nici că va conta pentru aceasta. De multe ori, va face pe ascuns ceva ce pentru alții va reprezenta un pericol.

Vărsător

Sexul este singura ispită pentru femeia Vărsător. Dacă va avea un partener care nu va reuși să-i facă față, probabil va căuta și în altă parte ceea ce-și dorește…

Pești

Când vine vorba de înșelat, se pare că nativele acestei zodii se lasă mereu duse de val. Regretă de fiecare dată când calcă strâmb, însă chiar și așa, tot ajung să se afle în aceeași situație, în ciuda faptului că depun sacrificii mari să se abțină.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed